Del Piero vagy Zidane?
Igen, kedves előző, merem állítani, hogy Zizou minden idők top 20 játékosában benne lesz, sőt sokan (ezzel nem értek egyet) top 5-be is teszi. Az elmúlt 20 évben csak Ronaldo (az igazi), Messi és Zidane volt ilyen kaliberű, sőt előbbi kettő top 10-es, de Ronaldo biztosan. És ezt már Messiről is sztem 18 évesen látni lehetett, ahogy anno Ronaldón.
De mondom, én sem bírom Zidane-t valamiért. Állandóan kis idióta cseleket csinált, nem volt egy spontán mozdulata, nem volt gyors, vagy nagy gólvágó... viszont nagyon elegánsan kezelte a labdát, jól látott a pályán, jól irányított, összefogta a csapatát... Del Pieróban meg az volt jó, h sokat cselezett, mindig valami váratlant csinált, sosem lehetett kiismerni.
Na menjünk sorban akkor.
1. Veled ellentétben, nekem 3 francia nemzetiségű ismerősöm van, és egyáltalán nem beképzeltek. Ezt nem tudom honnan veszed, hogy a franciák magukban hordozzák ezeket a tulajdonságukat alapból. Nincs olyan ember aki csak egy adott pillanatban is ne lenne beképzelt. Látom te a TV képernyőjén keresztül megállapítod ezeket a tulajdonságokat róla, k.baszott jó pszichológus lehetsz, minden elismerésem a tied.
2. Aki másra mondja, hogy beképzelt az vajon mi? Nagyon beképzelt? Ezen gondolkodj el, ha van rá időd
3. Nem ismerem Zidane-t, és éppen ezért a viselkedéséről nem is alkotok véleményt. Én a tudásáról beszéltem, arról a tudásról amivel ALEX-et (a barátnődet), leelőzi, majd még rá is dudál kettőt, hogy miért megy ilyen rohadt lassan autópályán.
4. Mutatók. Alexia 650 mérkőzésen 277 gól, míg Henry 657 mérkőzésen 307 gól. Akárhogyn is nézem Henry statjai jobbak beleszámítva azt is, hogy Henry végig élvonalban volt, ami a világ szvsz legnehezebb bajnoksága, míg Del Piero a 2. osztályban is játszott, ahol valljuk be nem nagy kunszt betalálni. Sőt ha még azt is hozzászámoljuk, hogy milyen egy undorító, nézhetetlen bunkerfoci az olasz bajnokság akkor is Henry fényévekre van Alexiatól. Bár felesleges érvelni, aki néz focit, az tudja hogy ki a jobb.
5. Zidane egyértelműen jobb, mint Del Piero
6. Tanulj meg írni.
A válasz írója 65%
Te a Juventus pályamunkása vagy? Mert mindig úgy beszélsz hogy: "nálunk lett", "mi adtuk el", "nálunk játszik". És miért olyan fontos hogy Zidane arab? Az bűn?
Én elismerem, hogy mind2en nagyon nagy játékosok voltak, de igazán felesleges összehasonlítani őket. Mindketten irányító játékosok, de Zidane középpájás, Del Piero meg csatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!