Beckham vagy Del Piero? Miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 22:05
2/7 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő jó a maga helyén.
Szerintem Del Piero jobb azért is mert olasz meg mert valahogy jobban bejön.
3/7 anonim válasza:
Ha a focit nézzük akkor Del Piero.(egyesek vehetik ezt ki néz ki jobban kérdésnek is, mert mind2 igazi sármőr)
Az ok nálam az, hogy Del Piero nem tette magát nevetségessé azzal, hogy elment abból a csapatból, ahol karrierje nagy részét töltötte a pénzért. Beckham elbaszta a Reállal, és soha nem lesz már olyan, mint régen. :)
4/7 anonim válasza:
Elbaszta a karrierjét? Inkább elérte a csúcsot és KIÖREGEDETT. Annyira bírom mikor valaki megöregszik és a Realból ELMEGY, mert Ő döntött így, több játéklehetőség reményében, akkor a Real elbaszta a karrierjét... Ugyanmár...
5/7 anonim válasza:
Del Piero, mert Juvés vagyok... meg amúgy is számomra egyértelmű! :)
6/7 anonim válasza:
Beckham elérte a csúcsot? Miért mit nyert a Realban? Tapasztalatot mást nem nagyon. A Unitedben csúcsra érhetett volna. Del Piero meg az ISTEN
7/7 anonim válasza:
Ahahaha Reallal a csucsot erte el? Ugyanmar! Kioregedett? Egy ilyen kaliberu jatekos 35-36 evesen oregszik "ki"! Nezd mar meg Tottit, Del Pierot, Rault, Giggset, csak hogy egy par nevet emlitsek akik a csucson voltak 30on felul! Hol is van most David? Jahogy sehol. Ennyit errol. A real a tipikus jatekos temeto. Nezd mar meg hany sztarjatekos karrierje feneklett meg ott! Tizesevel vannak a jatekosok akiknek a Real baszottul nem tett jot! Kozottuk van David is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!