Mit gondoltok David De Gea-ról? Szerintetek igaz amit Neuer mondott róla hogy ahogy elnézi hogy amilyen gyorsasággal fejlődik 3-5 éven belül ő lesz az új Van der Sar illetve Casillas?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 15:25
1/5 SSanchez válasza:
Kiváló kapus:) Nem kell hasonlítgatni a játékosokat, védelem nélkül egyik sem ér semmit.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. De Gea a messziről jött lövéseket jól védi és lábbal is nagyon jól véd. Viszont a kijöveteleknél még mindig vannak gondok de sokat javult már.
3/5 anonim válasza:
nem szoktam gyakran united meccseket nézni, de szerintem 3-5 év se kell hozzá.
az, hogy gyengébb a kijövetelekben meg spanyol betegség. casillas, valdes, reina... mindnek vannak ilyen gondjai, pedig sokkal idősebbek. Csak a spanyol ligában ez nem mutatkozik meg. A PL-ben sokkal gyakoribb, hogy a kapusnak játékba kell avatkoznia kifutásokkal.
De ahogy láttam idén eddig a bl-ben, szerintem már sokkal jobb ebben mint amikor a mu-ba került.
a brazil vb-n már ott lehet a válogatott padján, 2016ban pedig akár kezdő is lehet majd. Casillas akkor már 35 lesz és be kell vallani hogy az elmúlt hónapokban jóval gyengébben teljesít mint ahogy fénykorában.
4/5 anonim válasza:
Utolsónak: Casillas most hullámvölgyben volt, de már az utóbbi hetekben rá jellemző bravúrokat is bemutatott. Ha ő rosszabb formában van, még úgy is jobb kapus, mint Valdes. De Gea-nak pedig szurkolok, ő a következő nemzedék kapusa. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
5/5 anonim válasza:
Nem véletlen szemelte ki Ferguson Fiatal még, fejlődik ez biztos. Viszont nekem kicsit vézna legalábbis a többi kapushoz képest. De mjd az öreg Ferguson megoldja, érti Ő a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!