Szczesnyi vagy De Gea?
Melyik a jobb kapus jelenleg és melyik lesz később?
Ha lehet akkor ne csak nevet írjatok hanem érveket is. Mert az egyértelmű, h egy arsenal/MU drukker melyiket tartja jobbnak...
amúgy sztem De gea a jobb és az is marad/lesz.
a trófeái, egyéb eredményei is ezt mutatják.
Meg sztem ha az arsenalnak lett volna pénz jobban igazolni az elmúlt években akkor nem szczesnyi lenne most ott a kapuban.
Inkább ilyen kényszermegoldás ő.
szerintem szczesny a jobb mert sokkal higgadtabb es a kifutasai is nagyon jok,valamint nagyon tehetseges.szerintem
de gea azert hiresebb , mert ot hamarabb felfedeztek.es szczesny nem amolyan veszkapus hanem 1. szamu haloor. minden csapat kivanna ha lenne egy ilyen jo kapusa!
először is Szczesny, tiszteld meg azzal hogy a nevét helyesen írod le
2. Szczesny-t jobbnak tartom, nem csak azért mert arsenalos vagyok de 1v1-ben hihetetlenül jól véd (pl-ben az 1.), De Gea-t nem láttam még sokszor, de nem rossz, összességében mind2 csapatnak megvan a következő 10 évre a kapusa
1.
higgadtabb:
jó, oké. de ezt hogyan döntötted el?
A football managerben nagyobb az értéke vagy mi? Mert ez egy olyan dolog amit nem lehet összehasonlítani. Egyik se szaladgál fejvesztve a kapuban...
Kijövetelekben tényleg jobb, de nem ő az egyetlen. Ebbe valóban gyenge (még) a spanyol.
Amúgy nem hinném h minden csapat ilyet kívánna mivel soknak van olyan jó kapusa mint ő (sőt jobb).
(pl: krul, cech, hart, vagy pár kisebb csapaté pl: vorm, Hennessey) Egyedül talán a tham kapusa mondható gyengébbnek mint az átlag a nagyobb csapatok közül.
Igen előbb fedezték fel egy spanyol középcsapatban. De nem hinném, hogy emiatt lett híresebb, főleg mer nem hírnévre adják a helyet a spanyol utánpótlás csapatokban és a MUban.
2.
1v1ben jobb.
ezt is jól össze lehet hasonlítani és meg is indokoltad:D
Azért 1 éve első számú kapusotok, de már pl legjobbja? ne légy komolytalan...
hát ezt kár volt megkérdezni mert elfogulatlan, megindokolt vélemény még nem jött :D
1v1ben jobb.
ezt is jól össze lehet hasonlítani és meg is indokoltad:D
- össze lehet hasonlítani, pl nézel meccseket és az alapján ítéled
Azért 1 éve első számú kapusotok, de már pl legjobbja? ne légy komolytalan...
- 1v1-re értettem
# 5
újabb megkérdőjelezhetetlen indok :D
6:
hát ja, angliában nem elég a gólvonalon állni.
de ő is elismeri, h már sokat fejlődött és jobb mint volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!