Régen kosárlabdáztam, azt mondták hogy tehetséges vagyok. Mit csináljak? (többi lent)
**
Kosárlabdáztam 10 évig. A szüleim támogattak, csapatkapitány voltam. Az egyik meccsen rosszul lettem, mert arra a meccsre készültem eléggé rég óta és a kimerültség miatt. A szüleimmel megbeszéltem és abbahagytam. Ma 1 éve hogy nem kosárlabdázom egyesületben de otthon mindig. Most megyek gimnáziumba, és nagyon szeretnék a suli mellett kosárlabdázni mert úgy érzem cserben hagytam a csapatot. Szóval az történt hogy ... tartom a kapcsolatot az egyik volt csapattársammal és elmentem az egyik kosáredzésükre megnézni és beszélni az edzővel hogy vissza venne-e. Persze igent mondott;és mikor haza értem a vacsoránál tudattam ezt a szüleimmel hogy ott elmentem .. Teljesen kiborultak .. kifejezetten megtiltották. De én akkor is vissza szeretnék menni. Az apukám úgy-mond megértett hogy nekem ez fontos, és a csapat is számít rám, de viszont féltenek hogy megint tönkre teszem magamat. Hogyan nyissam fel a szemüket? Kérlek titeket hogy segítsetek!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!