Vannak itt tehetséges (akár amatőr) művészek, írók?
Írok ezt, azt, ha van rá időm, zenélgetek (ezt a kettőt hobbi szinten űzöm)különben még grafikát tanulok, az jól megy, de semmit se szeretek eröltetetten csinálni. Tehetség?
Inkább azt mondom, amit szeretsz csinálni, abban van a tehetség is... minden gyakorlás és elszántság kérdése.
rajzolok és írok
mindkettőben jobb vagyok, mint az átlag, de abszolút amatőr, és még csak véletlen sem nevezném magam művésznek
Kedves Kérdező!
1. Sándorjánosnak egy szavát se hidd el! Ha csak 10%-ban olyan rajzol/fest/zenél úgy, mint ahogy a képekről, művészettörténetről beszélni tud, akkor tutibiztos egy fel nem fedezett, de világra szóló zseni. Olvasd el a műv. tört.-i és műtárgypiaci válaszait. Seggre fogsz ülni tőlük.
2. Mit nevezel tehetségnek?
3. Mire kell Neked az infó arról, hogy látogatják-e a gyakorikerdesek-et amatőr művészek? (Én csak galeristáknak válaszolok. Hozzám hasonszőrűek nem érdekelnek :DDD).
Üdv R.
Üdv.
Én írok már régóta, és sokak szerint elég jól!
Írj ha te is :) jó lenne hasonló emberekkel ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!