Mit tegyek, ha mindenki hisz bennem tudják hogy tehetséges vagyok abban amit csinálok, ennek élek, és már rengetegszer elismerték--Csak a családom nem akarja?
Nem értem.Soha nem dicsérnek, még akkor sem ha helyettük csinálok meg valamit amit ők már félig elkúrtak, hiába hallják és látják mire vagyok képes leszarják, mintha irigyek lennének rám. És ami a legrosszabb az egészben az, hogy egyfolytában megkérdőjeleznek ami lassan teljes önbizalomhiányba ránt, hogy még én magam is kételkedni kezdek miattuk magamban. Nagyon kivagyok emiatt.
19/F
Bizonyíts! Azért is!
Tudom, hogy nem egyszerű, de ha megérzed a siker ízét, amire tényleg nem tudnak semmit mondani, csak csendben elkullogni...
Tapasztalat.
Világéletemben annyit kaptam a szüleimtől biztatásként, hogy "Majd úgyis a híd alatt végzed."
Azóta már felnőttem és sikeres ember és családapa vagyok, mert nem adtam fel annak ellenére, hogy sosem kaptam biztatást, csak lekicsinylést. Te se add fel, mert ugyan fontos a szülői elismerés, de ha nincs, akkor sem dől össze a világ. A te életed.
Engem is érdekelne, hogy lehetsz 19 évesen pilóta!?
Bocs, ha tényleg az vagy, ebben az esetben azt mondom, hogy örülj a többiek elismerésének, a szüleiddel meg beszélj! Lehet, hogy csak az akarják, hogy még jobb legyél, azért piszkálnak. Nem is gondolják, hogy ez neked milyen rosszul esik. Tudom, hogy a család elismerése milyen fontos, de ha nem dicsérnek, akkor is tudnod kell, hogy jó vagy abban, amit csinálsz! Örülj, hogy legalább nem tesznek keresztbe, sok szülő erre is képes, ha nem tetszik neki, amit a gyereke művel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!