Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha mindenki hisz...

Mit tegyek, ha mindenki hisz bennem tudják hogy tehetséges vagyok abban amit csinálok, ennek élek, és már rengetegszer elismerték--Csak a családom nem akarja?

Figyelt kérdés

Nem értem.Soha nem dicsérnek, még akkor sem ha helyettük csinálok meg valamit amit ők már félig elkúrtak, hiába hallják és látják mire vagyok képes leszarják, mintha irigyek lennének rám. És ami a legrosszabb az egészben az, hogy egyfolytában megkérdőjeleznek ami lassan teljes önbizalomhiányba ránt, hogy még én magam is kételkedni kezdek miattuk magamban. Nagyon kivagyok emiatt.

19/F

2010. febr. 3. 14:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek, jól estek a biztatások:)
2010. febr. 4. 14:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia. A tegnapi 14:52-es vagyok. Nagy mázlid van, hogy ilyen jók a körülményeid ahhoz, hogy pilóta lehess. Sok sikert hozzá. :)

Amúgy nem lehet, hogy azért nem dicsérnek, mert féltenek ettől a pályától, és ezért nem nézik jó szemmel, amit csinálsz? De ez csak tipp, nem tudom, tudnak-e arról, hogy vadászpilóta akarsz lenni. Szerintem sok szülőnek összeszorulna a gyomra, ha ezt hallaná a gyerekétől.

2010. febr. 4. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Irigyek az emberek. Ehhez a pilótaisághoz nekem is jól megjött a kedvem. Kell ehhez érettségi? És a diplomatát hol adják? Nőket is felvesznek, Kanadába? Mert a keresztapám engem is macerál. De már unom.
2010. febr. 4. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:

engem az érdekelne hogy mit csináltál meg helyettük, amit már félig elkúrtak?

Egyébként engem se vágott földhöz, hogy most te pilóta vagy.Lehet hogy kéne, de úgy hiszem az is egy szakma, ahogy a buszsöfőr, vagy az építész. Ezt választottad, hát csináld.Ők megteremtették a lehetőséget hogy elsajátítsd az ismereteket és te éltél a lehetőséggel.

Nem tudom ugyan hogy tudsz-e ezzel pénzt keresni, mert azt nem írtad, de elképzelhetőnek tartom hogy egyfajta "hóbortnak" tartják ezt a szüleid, és így azért nincsenek miatta feldobódva.

Engem ezért nem támogatnak bizonyos ambícióimba.

24F

2010. febr. 4. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!