Milyen sportot válasszak? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Jövőre új suliba megyek és el szeretnék kezdeni valamit sportolni. Nem vagyok egy vékony alkat, de eddig is jártam futni és biciklizni, a jövendőbeli iskolámban viszont sok lehetőség van a sportolásra és szinte minden diák választ valamit.
Az alábbi sportok közül Ti mit választanátok: röplabda, kézilabda, atlétika, gyeplabda (floorball), kosár és foci.
2013. máj. 18. 15:13
1/5 anonim válasza:
Nemed? Magasságod? Egyébként válaszd azt, amelyiket a legszívesebben csinálnád.
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, lemaradt. 176 cm magas vagyok. 15/L
2013. máj. 18. 15:21
4/5 anonim válasza:
Roplabda vagy kosarlabda egyertelmuen, attol fuggoen h neked melyik tetszik jobban, vagy h melyikben vagy tehetsegesebb. Bar ha masszivabb vagy, akk inkabb a kosarazast ajanlom, de a roplabdat sem zarja ki, ha van rajtad egy pici felesleg. Most 2 eve mikor beallitottam az elso roplabda edzesemre 13 evesen 160 voltam es kb 65kg. Az edzo kb eselyt se adott ra, h valaha roplabdazo legyen belolem, most 15 evesen itt vagyok 180cm 69kg, jelenlegi csapatomban kapitany vagyok, illetve az utobbi 2 merkozesben benne voltam az U16-os valogatottba, jatszani csak par pontot jatszottam, de nem ez a lenyeg. Amellett donts amit szeretsz es sose add fel, belolem se nezte senki sem ki, h 2 ev mulva valogatott jatekos leszek, de meg azt se h egy rendes csapatban fogok jatszani. Sok szerencset es megtobb kitartast, barmely sportot is valasztanad.
5/5 anonim válasza:
kézilabda is jó,átlövő akár :) ,vagy beállós :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!