Milyen sportot válasszak?
Figyelt kérdés
Jelenleg kosarazom, de nemrég új edzőm lett és úgy döntöttem más sportot választok! (Más okok miatt is így döntöttem)A lényeg, hogy most milyen sportot válasszak. Én a kézilabdára, a röplabdára és a teniszre gondoltam. Ti mit gondoltok, milyen sportot ajánlotok? 14/F2013. febr. 27. 14:45
1/5 anonim válasza:
ha fiatal lennék, én a teniszt választanám, ha jó vagy benne, relatív könnyen szarrá keresheted magadat...
2/5 anonim válasza:
A tenisz drága sport a közhiedelemmel ellentétben.
ha nincsenek tehetős szüleid bele se kezdj, ráadásul 14 évesen nagyon túlkoros vagy ahhoz, hogy nagy eredményeket érj el. A kortársaid 6-8 éve nyomják már.
3/5 anonim válasza:
Ha e közül a 3 közül akarsz választani, akkor kézilabdázz. :)
4/5 anonim válasza:
szerintem nincs olyan sport, ami nem "drága"
5/5 anonim válasza:
Hat en 3 eve roplabdazok, oszinten csak ajanlani tudom. Mivel kosarlabdaztal gondolom a kello magassagod is megvan hozza. Tenisz tenleg bukta, mivel eleg draga sport, es azt kis korban kell kezdeni. Korodat figyelve is leginkabb a roplabdat tudom ajanlani, mivel azt 11-12 evesen szokas kezdeni. 1-2 ev lemaradas nem a vilag, foleg ha tehetseges vagy. Bar valoszinuleg vilag szinvonalas jatekos ugy sem lesz beloled, szoval azt valaszd ami tetszik. Mivel 14 vagy sztem jo ha tudod, h a roplabdazas csajozasban is segithet. Tavaj nyaron a strandon eleg szep sikereim voltak a strandroplabdazassal. :D 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!