Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Igaz hogy a focisták nem...

Gelazso kérdése:

Igaz hogy a focisták nem inteligensek? Olyan nehezen tudnak egy öszetett mondatot megfogalmazni és a szókincsük is mintha kicsit korlátozva lenne.

Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 08:14
 1/5 schocko ***** válasza:
60%
...és még a helyesírás sem az erősségük...
2013. márc. 27. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Az általában elég sok sportolóra igaz. Ha valaki komolyan sportol nem igazán van jelen az iskolában, és ha nem fogadnak magántanárt, elég könnyen így járhatnak.
2013. márc. 27. 09:29
 3/5 Antimod ***** válasza:

Nem feltétlenül igaz. Ha a szád elé nyomnának egy mikrofont, és kiabálnának, hogy 1 másodperc múlva élő adásban vagy, lehet, hogy te sem tudnál kerek egész mondatokat kinyögni.

Én ismertem személyesen is futballistá(ka)t, egyáltalán nem voltak "sötétebbek", mint az átlag. Más kérdés, hogy nem a tanulmányaikra összpontosítottak elsősorban.

2013. márc. 27. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ismerek olyan politikust akinek 2 diplomája van, de a saját maga által begépelt szöveget is csak dadogva( pedig nem dadogós), többször belezavarodva stb tudja csak felolvasni.

Pedig ő nem 90 perc játék után, fáradtan szokott nyilatkozni... Amúgy vicces ez a kérdés, mikor 1,5 sornyi szövegbe is képes vagy nyelvtani hibát véteni...

2013. márc. 27. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez leginkább a magyarokra igaz hogy minden második szavuk Ő Ő Ő Ő :D Külföldiekre nem annyira.
2013. márc. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!