Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek jogosan istenítik...

Szerintetek jogosan istenítik Messi-t a Leverkusennek rúgott 5 gólja után?

Figyelt kérdés
Szép szám az 5, de véleményem szerint mindegyik gólja felejthető volt...Olyan passzokat kapott hátulról, amit már nem igazán lehetett ilyen szinten kihagyni. Mégis most mindenki isteníti. Szerintem a Leverkusen annyira rossz volt, hogy örülhetnek, hogy csak 7-1-re kaptak ki... Csak az a baj, hogy most a sok Barcelona drukker megint veri a mellét...
2012. márc. 8. 23:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nagy:

[link]

2012. márc. 10. 11:02
 22/24 anonim válasza:

Szerintem teljesen jogos hogy Istenítik. :)

Igenis szép góljai voltak..pl.a második gólt én újra nézném a helyedben. :)

"Szerintem a Leverkusen annyira rossz volt, hogy örülhetnek, hogy csak 7-1-re kaptak ki..." --> Igen,igen..ebből a mondatból kivettem hogy nem igazán bírod a Barcát...nem azt nézed hogy ő milyen jók voltak,hanem azt,hogy a másik csapat milyen szar volt...szerintem akkor mondj véleményt,ha majd ott leszel a Bl.nyolcaddöntőben. :) puszi :D

2012. márc. 10. 13:17
 23/24 anonim ***** válasza:
66%

Jaj, hagyjuk már ezt :D

A Madridistáknak csak annyi a bajuk Messivel, hogy nem fehérben játszik...

Egy sznob, arrogáns, balfallosz banda volt mindig is.

Amelyik csapat címerében nincsen korona az a számukra nem is csapat.....

Szánalmas az, ahogy nem tudják elviselni azt, hogy egyszer az életben nem róluk szól minden...

Erre tökéletes példa a spanyol válogatott.

Most, hogy Spanyolország végre világbajnok azon sírnak rínak, hogy tele volt Barcásokkal az alakulat.

Nem Xaviék tehetnek arról, hogy anno a Raul,Hierro,Morientes,Salgado féle válogatott egy szart sem tudott megnyerni...

2012. márc. 11. 15:39
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Ja és nem vagyok Barcás ;)
2012. márc. 11. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!