Vajon tényleg Messi minden idők legjobb futballistája?
Mindössze 24 éves, 3 Aranylabda birtokosa, s olyan ütemben termeli a gólokat, hogy rövid időn belül minden létező rekordot megdönthet.
Ti mit gondoltok - lehetőleg elfogultság nélkül?
Messi a korunk egyik, ha nem a legjobb játékosa, de azért egy ilyen kijelentés nagyon erős! Azt se felejtsük el, hogy abból a 3 aranylabdából az egyikhez köze se volt, és teljesen jogtalanul kapta. Bár az a kettő is sok lenne ennyi idősen. Minden idők legeredményesebb focistája még lehet, de egyelőre még ezt se érte el. Válogatott szinten még semmi maradandót nem mutatott.
Kicsit hasonló az eset mint anno a Forma 1-be Schumahernél. Nagyon jó képességei vannak, de jókor van jó helyen. Voltak a történelem során már olyan játékosok akik ebbe a Barcába ugyanezeket az eredményeket lehozták volna (a brazil Ronaldo egyik Barcás évébe majdnem, vagy pontosan ugyanannyi gólt rúgott mint Messi amikor az egyik aranylabdáját kapta, pedig a Barca akkoriban nem volt ilyen erős ), sőt nagy valószínűséggel C. Ronaldo is ezt csinálná ebbe a csapatba.
Azt, hogy ki minden idők legjobb futballistája amúgy se lehet csak úgy megmondani, de könnyen lehet, hogy olyan eredményeket ér még el karrierje során, hogy sokan azt mondják majd, hogy őt illeti meg ez a "cím".
Sztem nem. a mai kor. számomra a világ legobb 3 játékosa így néz ki:
3.hely:pele
2.hely:maradon
1.hely Puskás!!!
Az én szubjektív véleményem szerint ilyet csak olyan játékosról lehet mondani, aki legalább egyszer megnyert egy VB-t is, vagy ha nem, akkor legalább brillírozik a válogatottban is. Márpedig ott eddig nem villogott, a 2010-es VB negyeddöntőn a német bekkek röhögve levették a pályáról, és a tavalyi Copa America is komikus volt argentin szemszögből. Ezzel persze nem akarom leírni őt, hiszen még alakíthat nagyot a válogatottban.
Ettől függetlenül, ha csak klubszinten nézzük a dolgokat, akkor szerintem ki lehet jelenteni róla, hogy minden idők legjobb játékosa.
Messi maga a csoda. Maradonára emlékeztet :) :)
Szerintem a legjobb mostanság:
Ronaldo és Messi :)
Na, eltelt 3 év, most pofázzatok! Gondolom, most már nem fér sok kétség hozzá, hogy Messi a világ egyértelmű legjobbja!
Várom az ellenérveket! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!