Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek jogosan istenítik...

Szerintetek jogosan istenítik Messi-t a Leverkusennek rúgott 5 gólja után?

Figyelt kérdés
Szép szám az 5, de véleményem szerint mindegyik gólja felejthető volt...Olyan passzokat kapott hátulról, amit már nem igazán lehetett ilyen szinten kihagyni. Mégis most mindenki isteníti. Szerintem a Leverkusen annyira rossz volt, hogy örülhetnek, hogy csak 7-1-re kaptak ki... Csak az a baj, hogy most a sok Barcelona drukker megint veri a mellét...
2012. márc. 8. 23:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem voltak könnyű gólok ezek. Azért meg nem kell kérdést kiírni hogy fikázhassátok a Barcát. Lehet hogy a bajnokságban nem megy nekik de a Real így sem tudja őket megverni, szóval... Ja és tök mind1 hogy szerez 5 gólt, a lényeg hogy 5-öt lőtt és egy támadó szellemű játékosnak ez is feladata és teljesen mind1 hány méterről szerzi a gólt, 1 méterről is gól meg 30-ról is gól.
2012. márc. 9. 14:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Apa kezdődik.Már megint ezt a nyugati modern szart kell itt emlegetni.
2012. márc. 9. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem csak most istenitik már 3 éve Ő a legjobb :D

És remélhetőleg így is marad még sokáig

2012. márc. 9. 15:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy ha pl 5 méterről lőtt volna gólt akkor mi van? 5 méterről neki nem érvényes a találata, mert ő a Messi, és neki csak akkor adják meg ha kicselez 5 védőt, és úgy emeli a kapuba? Egyébként meg vissza kell passzolnia?

Hát ez is egy fajta elismerése valakinek, ha már ilyen elvárásaitok vannak, csak kicsit furcsa. :)

Egy csatárnak a gólszerzés a dolga, mindegy hogy ezt 20 méterről teszi, vagy a tarkójáról felpattanó labdát pöccinti be.

2012. márc. 9. 15:27
 15/24 anonim ***** válasza:
19%
Nem véletlen hogy a Barcát annyian utálják a világon hiszen valóban szépen elfocizgatnak de gy BL-t sem nyertek volna bírói segítségek nélkül. A barca sose volt egy nagy csapat csak Cruyff óta vannak valahol meg talán Kubalánál.
2012. márc. 9. 16:26
 16/24 anonim ***** válasza:

"A barca sose volt egy nagy csapat csak Cruyff óta vannak valahol meg talán Kubalánál."

Akkor melyik a nagy csapat, a Deportivo La Coruna?

2012. márc. 9. 16:30
 17/24 ✮ʝօк&# ***** válasza:
61%
Fölösleges kérdés, és vitázás, az eredmények magukért beszélnek :) Amúgy ezen a Real-szemüveges válaszon nagyot mosolyogtam, Digonak teljesen igaza van, és alig várom hogy megtudjam a Real mit produkál a BL-ben idén :D
2012. márc. 9. 16:45
 18/24 A kérdező kommentje:

Én nem akartam szidni a Barcát, nem vagyok madridista sem. Minden szinten elismerem a csapatot. Egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért lett ebből a meccsből akkora hír... Rendben, hogy BL. De senkinek nem tűnt fel a Leverkusen játéka? Annyira gyengék voltak, a meccs elejétől fogva (valószínűleg a reménytelenség miatt), hogy az Alméria nagyobb gondot jelentett volna szerintem a Barcának.

És azokból a divatdrukkerekből lett elegem, akik még a meccset se látták, de verték a mellüket. Tényleg dicsőség 10-2-es összesítéssel nyerni bl-ben, de a Leverkusen teljesítménye szerintem igencsak levon ebből az érdemből.

2012. márc. 9. 18:45
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A Leverkusen nem olyan rossz csapat, nemrég 2-0-ra verték a Bayernt is, és játszik pár Német válogatott is náluk. A BL-be meg nem lehet véletlenül kerülni.

A helyzet az hogy minden csapat annyit tud mutatni amennyit az ellenfél enged, és labda nélkül nehéz focizni.

A Barca ma ennyivel jobb, ezt el kell ismerni. Ez pedig tudásbeli különbség, nem szerencse.

2012. márc. 9. 19:04
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
Ha Ronaldo rúgott volna ötöt akkor meg visszafele forogna a föld a Madridisták szájától...Erről ennyit.Ezt birom amúgy egy-két AntiBarcásban!Ha nem rúg gólt rosszul játszik:Na ilyenkor holvan Messzike?Ha jól játszik és rúg 5-t:Nem nagy szám.Akkor nektek mi a jó?Csakis azért vinnyognak azok akik utálják a Barcát mert Madridisták vagy mert a Barca elkente a kedvencük száját.Ennyi!És ezt nem meri egyik sem beismerni és ezért jönnek a bírói döntések meg az UEFA.Nézzetek magatokba s.z.a.r.galacsinok.
2012. márc. 9. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!