Szerintetek jogosan istenítik Messi-t a Leverkusennek rúgott 5 gólja után?
Nem csak most istenitik már 3 éve Ő a legjobb :D
És remélhetőleg így is marad még sokáig
Én azt nem értem hogy ha pl 5 méterről lőtt volna gólt akkor mi van? 5 méterről neki nem érvényes a találata, mert ő a Messi, és neki csak akkor adják meg ha kicselez 5 védőt, és úgy emeli a kapuba? Egyébként meg vissza kell passzolnia?
Hát ez is egy fajta elismerése valakinek, ha már ilyen elvárásaitok vannak, csak kicsit furcsa. :)
Egy csatárnak a gólszerzés a dolga, mindegy hogy ezt 20 méterről teszi, vagy a tarkójáról felpattanó labdát pöccinti be.
"A barca sose volt egy nagy csapat csak Cruyff óta vannak valahol meg talán Kubalánál."
Akkor melyik a nagy csapat, a Deportivo La Coruna?
Én nem akartam szidni a Barcát, nem vagyok madridista sem. Minden szinten elismerem a csapatot. Egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért lett ebből a meccsből akkora hír... Rendben, hogy BL. De senkinek nem tűnt fel a Leverkusen játéka? Annyira gyengék voltak, a meccs elejétől fogva (valószínűleg a reménytelenség miatt), hogy az Alméria nagyobb gondot jelentett volna szerintem a Barcának.
És azokból a divatdrukkerekből lett elegem, akik még a meccset se látták, de verték a mellüket. Tényleg dicsőség 10-2-es összesítéssel nyerni bl-ben, de a Leverkusen teljesítménye szerintem igencsak levon ebből az érdemből.
A Leverkusen nem olyan rossz csapat, nemrég 2-0-ra verték a Bayernt is, és játszik pár Német válogatott is náluk. A BL-be meg nem lehet véletlenül kerülni.
A helyzet az hogy minden csapat annyit tud mutatni amennyit az ellenfél enged, és labda nélkül nehéz focizni.
A Barca ma ennyivel jobb, ezt el kell ismerni. Ez pedig tudásbeli különbség, nem szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!