4/8 Xaba89 válasza:
En nem ertem, hogy mit lehet isteniteni ezen a ket focistan. Ha azt veszuk meg kis gyerekek, Ronaldinho, a regi Ronaldo nagyobb jatekos volt ezeknel. Meg ne is beszeljunk Zidanerol.... Soha nem lesznek akkora focistak mint a regi nagyok, mert nagykepu,ontelt es csak modelkedesre jok.Szerintem a vilag legjobb focistai nem ok ketten. Egy csatarnak az a dolga ,hogy golt rugjon de ettol nem a legjobbak mert dongetik a halot. Ott van a walesi Gareth Bale, vagy a nemet kapus Manuel Neuer vagy Rene Adler. Kivancsi vagyok mire kepes a Barca meg a Real ha osszekerul egy angol vagy nemet elit csapattal.
6/8 anonim válasza:
Messi a jobb. Semleges szurkolóként mondom.
Bár a jelenlegi fociban nem valami nagy a felhozatal.
7/8 anonim válasza:
Abszolút semmi kétséget kizáróan, Lionel Messi mind a pályán belül, mind kívül annál nagyobb butaságot, hogy CR a jobb csak akkor lehetne mondani, amikor megkérdőjelezik a technikai tudását, és itt beszéljünk bármelyik focistáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!