Szerintetek a Barcelonának van még visszaút?
Hát hogyne lenne... Majd Real ellen befújnak a bírók 12 tizenegyest.Uefalona ellenfeleit kiállítják és máris Plátíní csapata vezet 4 ponttal...
Glory MU
Én sem jósolok sok esélyt, egyszerűen mindkét csapat nagyon jó, és ahhoz a Madridnak hibáznia kellene, hogy ezt a bajnokságot elbukja.
Tegyük fel, hogy április 22-én, amikor a két csapat találkozik a Barcelona otthonában, a hazaiak nyernek.
Még mindig 4 pont lesz a különbség, tehát ha a Barca mindent megnyer, a Real Madridnak, akkor is még kétszer ki kell kapnia jóval alatta teljesítő csapatoktól.
Köszönöm a hozzászólásokat.
Utolsó: Végre egy értelmes Barcelona drukker megnyilvánulása. Köszönöm válaszodat, megváltoztattad a Barca szurkolókról általam kialakított képet. Sajnos manapság akármelyik Barca drukkerrel szóba került ez a téma állandóan az a lenéző stílus. Néha nem látnak az orruktól tovább, annyira el vannak vakulva. Remélem nem azt szűrted le most hogy mekkora anti Barcelonista vagyok.
Amit pedig a játékosokról írtál, már sajnos bekövetkezett. Xabi Alonso játéka lényegesen visszaesett. És ezt én is a kimerülés javára írom. Marcelo lesérült. (2-3hét). Talán Di Maria-ban látom a jövőt. Igaz, hogy még csak most fog felépülni (több mint egy hónapig volt beteg), de lesérülése előtt kiválóan teljesített. Illetve Özilben, akinek végre sikerült visszanyernie tavalyi formáját. :) Egyszóval: hiába, hogy mindig van 1-1 játékos, akinek nem megy, de mindig akadnak akik épp csúcsformában vannak. De szerintem ez minden csapatnál így van.
A Barcelona pedig csak a szokásos éveleji visszaesését éli...Messivel az élen. A Villareal ellen tragikus volt a játéka. :( És szerintem is ambiciózus problémák lehetnek a csapattal.
iHala MADRID!
Utolsó vagyok.
Hááát, az uefalona megszólítás nem tetszett, mivel én sem azt írtam pl., hogy reál margit, vagy hasonló. A sport 1. számú szabálya (szerintem): tiszteld az ellenfeled. De elnézem, mert rendesen válaszoltál vissza.:)
Követem a Real Madrid játékát is (mivel a pasim Madrid szurkoló, és igen, lány vagyok), és sajnos látom, hogy Xabi Alonso már elfáradt, viszont Özil újra formában van. Én Kakát játszatnám többet, szerintem helyt tudna állni.
A Barcelonában pedig folyamatos sérülések (Villa, Iniesta, Pedro-megint, Piqué), hát rájuk jár a rúd, bár ez a Telló gyerek tehetségesnek tűnik. Nálatok viszont szinte minden posztra van egy minőségi csere, kivéve X.A. helyére, de szerintem csak az jelentene minőségbeli visszaesést, ha CR és Benz/Higu egyszerre sérülnének le.(ami remélem nem történik meg, soha nem kívánnék ilyet)
Szóval hajrá, és győzzön a jobbik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!