Szerintetek a Barcelonának van még visszaút?
Akkor bocsi érte. De azért be kell látni, tétmeccseken a mintha sűrűbben lefújná a Madrid játékosait, DE hozzáteszem, szerintem nem ezen buktuk el a Királykupa visszavágót, mint ahogy sok madridista is gondolja...
A cserepad pedig egyértelműen jobb madridban, viszont barcában annyira összeszokott kezdő van (Xavi-Iniesta-Messi...), hogy csak akkor van komolyabb esélye bárkinek megverni őket, ha ezek közül páran sérültek, vagy rossz passzba vannal. Példa rá a Villareal elleni meccs, ahol Nesta nélkül játszottak.
Ja, és én is lány vagyok :)
Nem hiszem, hogy a Barca nyeri meg.
És én mint REAL drukker ezt remélem is.
A Barca sokszor x-et játszik vagy esetleg kikap (Getafe)a
kis csapatok ellen, akiket a Madrid megsemmisít (Barca-Sevilla 0-0, Real-Sevilla 6-2) és a Real a Barcától kikap de ennek semmi jelentősége nincs. A kupát nem de a bajnokságot a Real nyeri.
"HALA MADRID"
Ohh, végre egy lány, akivel lehet fociról beszélni.:))
(a lány válaszoló)
Amúgy nem buktátok volna el a király kupát, ha otthon is azt játsszátok, mint amit Barcelonában.
Eskü, hogy a 2. meccsen sokkal jobb volt a Real.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!