Hogy lehetnék jobb focista?
Figyelt kérdés
15L vagyok, imádok focizni, és szeretnék is minnél jobb lenni. Most sem vagyok olyan rossz, de szeretnék fejlődni. Mit tanácsoltok, milyen gyakorlatok hasznosak, miket csináljak?2011. dec. 31. 21:31
11/12 A kérdező kommentje:
oks, köszi!!
2012. jan. 4. 11:44
12/12 anonim válasza:
a foci nem egy szakma..a foci egy sport,ami sok embernek mindennél többet jelent,például nekem.Focizz sokat fiúkkat,próbálj meg sokat dekázni és dekázás közben egyre finomabb trükköket cisálni a labdával.Nagyon sokat számít a technika.Törekedj arra hogy lövésnél nagyon jól támassz ki.Nemkell lábra gyúrni,nem arról szól a foci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!