Mért ingadozik a formám?
Figyelt kérdés
A tegnapi teremfocizás után biztossá vált hogy szembe kell nézzek ezzel.Arról van szó,hogy amikor nálam jobb képességű vagy egyforma képességű focistákkal játszom minha a meccs elején elmenne az önbizalmam.Nem merek a labdával futni néha meg normálisan le se tudom venni.De ahogy eltelik 30-40 perc mintha kicserélnének.Tegnap is az első 30 percben óriásiakat bénáztám de utána viszont 5 embert kicselezve rúgtam gólt.3 hete nem voltam edzésen mert nem tartottak de más aki velem jár edzésre a meccs elejétől a végéig egy szinten játszik.Én meg a 0-ról kezdek és megyek fölfele2011. dec. 24. 13:58
1/7 anonim válasza:
Biztos valami pszichológiai oka van. Szerintem kitartás, gyakorlat teszi a mestert. Ha gyorsabb javulást szeretnél, menj pszichológushoz (bár itt is biztos fogsz kapni pár bátorító szót, az is sokat használ).
2/7 A kérdező kommentje:
nincs gond a fejemmel hogy agyturkászhoz menjek...
2011. dec. 24. 14:11
3/7 ✮ʝօк válasza:
Szerintem csak az izgalomtól van..Meccs előtt nem vagy túl izgatott, agyonstresszelt? (vizelési-inger,gyomorgörcs, ilyesmik mutatkoznak játék előtt?)
4/7 A kérdező kommentje:
nem,nincs semmi a gyomrommal,csak szeretek mindig maximálisan teljesíteni.Edzésen is amíg nem lövök 1 gólt szinte pályán se lennék
2011. dec. 24. 16:15
5/7 ✮ʝօк válasza:
Ha már ennyi fejtörést okoz ez neked, akkor jusson eszedbe a meccsek elején és hajts még jobban :-)
6/7 A kérdező kommentje:
oké:P
2011. dec. 24. 16:28
7/7 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom mostanában, hogy nincs jó formám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!