Hogy van ez, hogy a bicepszem mérete folyamatosan ingadozik?
Figyelt kérdés
1 hete 37 centi volt,most 35,5.Miért van ez?Úgyanúgy kajálok,ugyanúgy edzek...De van mikor megint megnő,aztán lecsökken.Nem értem.2011. szept. 12. 21:44
1/7 anonim válasza:
ha edzés után méred megbedurranva, akkor nekem 1 centivel több szokott lenni mintha már nem edzettem 3 napja és lemérem befeszítve. lényeg hogy ne össze vissza mérd, hanem csak mondjuk edzés után, vagy edzés előtt, vagy pihenőnapon, és ahhoz tartsd magad.
2/7 anonim válasza:
megbedurranva= bedurranva
bocs :D
3/7 anonim válasza:
Ja. Nem árt ugyan akkor mérni. Edzés utáni napon reggel mondjuk. Vagy közvetlen a kar edzése után... A másik lényeges dolog pedig az, hogy nem kell naponta vagy hetente méregetni...
4/7 A kérdező kommentje:
Edzés előtt mérem le mindíg ugyanazon a napon.De nemis a centi zavar,hanem a tükör,mert faszán látszik,ahogy laposodik elfele.
2011. szept. 13. 14:49
5/7 Rezko92 válasza:
Vagy csak hülyén méred, és beképzeled magadnak
6/7 TOMAtm válasza:
gyere vissza 10 centi múlva :)
7/7 anonim válasza:
ez olyan, mintha azon keseregnél, hogy 6 centi a f@szod, vagy 6ésfél.
Tökmindegy. kicsi és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!