Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit csináljak hogy letudjak...

Mit csináljak hogy letudjak menni spárgába?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Gyakorolj.

Mit vártál erre a kérdésre?

2009. ápr. 18. 17:46
 2/8 anonim válasza:
94%
egyből ne próbáld meg de minden nap nyújsd a lábad minél jobban 2 hét és menni fog a spárga :)
2009. ápr. 18. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

"egyből ne próbáld meg de minden nap nyújsd a lábad minél jobban 2 hét és menni fog a spárga :)"

Érdekes... nekem 2 év alatt nem jött össze pedig küzdősportoltam...

2009. ápr. 18. 23:33
 4/8 Owen23 ***** válasza:
100%
nyújsd a lábad és sokat tornázz
2009. ápr. 19. 16:51
 5/8 anonim válasza:
100%
Szerintem alkat kérdése is. Én egy időben sokat tornáztam, mindennap nyújtottam, feszültem, de több hónap után sem sikerült.
2009. ápr. 20. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Van aki bármennyit edz nem tudja megcsinálni.Attól is függ,hogy mit edzel, és hogy milyen fiatal vagy.

Nagyon sokat kell nyújtanod, és nagyon óvatosan.

2009. ápr. 20. 14:54
 7/8 anonim válasza:
100%

hát nem garantálom hogy ettől le fog menni,de ha szorgalmasan csinálod remélhetőleg nem sok kell majd hozzá!nekem beválik.

elősször terpesz állásban(szélesben)fogd meg a bal lábad majd a jobbat végül középre tedd le a kezed a földre.ezt ismételd úgy hogy egyre szűkebb legyen a terpesz.ezután ülj le a földre,és nyujtott összezárt lábbal a kezedddel fogd meg a lábfejedet.addig maradj így amíg a fájdalom el nem múlik!ezután ülj egy szűkebb terpeszbe lehetőleg úgy,hogy a két lábadat tartsa valmi,ne csússzon előre(pl:a fal felé fordulsz,és a falhoz rakod a terpeszben lévő lábaidat)ha már nem fáj,menny nagyobb terpeszbe,egészen amíg bírod.(persze egy egy terpesz fokozatban legalább 1 percig légy!

Ezután jöhet a spárga.elősször ulj fél percig beenne,majd pihenés,lehetőleg ne mozogj,(hasonfekvés)Öés fél perc mulva megint spárga 1 percig.ezt így növel olyan 3 percig!ha már ezt csinálod régebb óta,próbáld meg elérni a 6 percet!heti legalább 2szer ezeket csináld emg,és sokkal jobb lesz a spárgád!

ezekután már

2010. febr. 10. 21:21
 8/8 anonim válasza:
Én letudom nyomni a spárgát és szerintem nem alkat kérdése.Mindenki a sok nyújtással próbálkozik van akinek sikerül is. Nekem egyből lement a spárga van akinek adottság a hajlékonyság.De Hajrá kitartás egyszer ugyis sikerül max ha egyszer megcsuszol barátnőmnek úgy sikerült csak.xD
2010. dec. 28. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!