Mit csináljak hogy letudjak menni spárgába?
Gyakorolj.
Mit vártál erre a kérdésre?
"egyből ne próbáld meg de minden nap nyújsd a lábad minél jobban 2 hét és menni fog a spárga :)"
Érdekes... nekem 2 év alatt nem jött össze pedig küzdősportoltam...
Van aki bármennyit edz nem tudja megcsinálni.Attól is függ,hogy mit edzel, és hogy milyen fiatal vagy.
Nagyon sokat kell nyújtanod, és nagyon óvatosan.
hát nem garantálom hogy ettől le fog menni,de ha szorgalmasan csinálod remélhetőleg nem sok kell majd hozzá!nekem beválik.
elősször terpesz állásban(szélesben)fogd meg a bal lábad majd a jobbat végül középre tedd le a kezed a földre.ezt ismételd úgy hogy egyre szűkebb legyen a terpesz.ezután ülj le a földre,és nyujtott összezárt lábbal a kezedddel fogd meg a lábfejedet.addig maradj így amíg a fájdalom el nem múlik!ezután ülj egy szűkebb terpeszbe lehetőleg úgy,hogy a két lábadat tartsa valmi,ne csússzon előre(pl:a fal felé fordulsz,és a falhoz rakod a terpeszben lévő lábaidat)ha már nem fáj,menny nagyobb terpeszbe,egészen amíg bírod.(persze egy egy terpesz fokozatban legalább 1 percig légy!
Ezután jöhet a spárga.elősször ulj fél percig beenne,majd pihenés,lehetőleg ne mozogj,(hasonfekvés)Öés fél perc mulva megint spárga 1 percig.ezt így növel olyan 3 percig!ha már ezt csinálod régebb óta,próbáld meg elérni a 6 percet!heti legalább 2szer ezeket csináld emg,és sokkal jobb lesz a spárgád!
ezekután már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!