Xavi vagy Iniesta?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 21:22
22/30 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség,hogy Lampard és Gerrard.Egyátalán nem alkotnak olyan jó duót,mint Xaviék.Az viszont hülyeség,hogy nem olyan színvonalú focisták külön-külön,mint Xavi meg Iniesta.Szerintem a világ 5 legjobb középpályásába mind a 4-en benne vannak + még 5.-nek mondanám talán Fabregast vagy Nasrit.
23/30 anonim válasza:
Akiket idén a top csapatba választottak:
Cassilas, Piqué, Puyol, Maicon, Lucio, Xavi, Iniesta, Sneijder, Messi, CR, Villa.
Jövőre se sokat fog változni, max.több barcás lesz.:)
24/30 anonim válasza:
Utolsó.
Ez egy nagy hülyeség,mivel ashley cole is benne van,ja és Snejider bőven nincs benne...
25/30 anonim válasza:
Mi nagy hülyeség? Nézted te egyáltalán a műsort, vagy csak úgy beszélsz. Igen, őket választották meg 2010 "álomcsapatának".Ha nem hiszed, járj utána.(google...tudod)
26/30 anonim válasza:
Itt van, igazad volt 1-ben (Cole), de Sneijder benne van, és az a legdurvább, hogy én néztem ÉLŐBEN a műsort, és ott Lucio volt Cole helyett.Tehát nagy bunda. (Mondjuk Xavi szavazatait is Xabi Alonsonak írták az aranylabdánál, tehát nem csodálom)
27/30 anonim válasza:
Nézd, itt Lucio van írva és ha tudsz spanyolul és meg is találod a videót, a eurosport oldalán meg is találod a videót.
Na befejeztem az offolást.
28/30 anonim válasza:
Lampard és Gerrard? XD
Hagyjál már ezzel a két teadélutános fostossal!
30/30 anonim válasza:
be vallom fogalmam sincs a xavi is jó meg iniesta is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!