Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Xavi vagy Iniesta?

Xavi vagy Iniesta?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 21:22
1 2 3
 21/30 karpatrik válasza:
Bocs.Xabi Alonso és Khedira
2011. júl. 3. 16:57
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség,hogy Lampard és Gerrard.Egyátalán nem alkotnak olyan jó duót,mint Xaviék.Az viszont hülyeség,hogy nem olyan színvonalú focisták külön-külön,mint Xavi meg Iniesta.Szerintem a világ 5 legjobb középpályásába mind a 4-en benne vannak + még 5.-nek mondanám talán Fabregast vagy Nasrit.
2011. júl. 20. 12:35
 23/30 anonim ***** válasza:

Akiket idén a top csapatba választottak:

Cassilas, Piqué, Puyol, Maicon, Lucio, Xavi, Iniesta, Sneijder, Messi, CR, Villa.

Jövőre se sokat fog változni, max.több barcás lesz.:)

2011. júl. 21. 00:38
 24/30 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Ez egy nagy hülyeség,mivel ashley cole is benne van,ja és Snejider bőven nincs benne...

2011. aug. 2. 20:43
 25/30 anonim ***** válasza:
Mi nagy hülyeség? Nézted te egyáltalán a műsort, vagy csak úgy beszélsz. Igen, őket választották meg 2010 "álomcsapatának".Ha nem hiszed, járj utána.(google...tudod)
2011. aug. 3. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van, igazad volt 1-ben (Cole), de Sneijder benne van, és az a legdurvább, hogy én néztem ÉLŐBEN a műsort, és ott Lucio volt Cole helyett.Tehát nagy bunda. (Mondjuk Xavi szavazatait is Xabi Alonsonak írták az aranylabdánál, tehát nem csodálom)

2011. aug. 3. 22:52
 27/30 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd, itt Lucio van írva és ha tudsz spanyolul és meg is találod a videót, a eurosport oldalán meg is találod a videót.

Na befejeztem az offolást.

2011. aug. 3. 23:09
 28/30 anonim válasza:

Lampard és Gerrard? XD

Hagyjál már ezzel a két teadélutános fostossal!

2011. szept. 22. 15:04
 29/30 anonim ***** válasza:
Xavi!
2013. máj. 3. 00:15
 30/30 anonim válasza:
be vallom fogalmam sincs a xavi is jó meg iniesta is
2022. jan. 24. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!