Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki kapja az...

Szerintetek ki kapja az aranylabdát? 1. Sneijder 2. Robben 3. Messi 4. Iniesta 5. Xavi 6. Forlan 7. más

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 09:41
 1/8 anonim ***** válasza:

A VB-t tekintve Iniestának nagy esélye van, de azért szerintem még várjunk, hogy hogyan kezdődik számára a szezon a klubcsapatban.

Nem említetted, de David Villának is esélye lehet, szerintem.

2010. júl. 19. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a vb győztes csapatból kerül ki az aranylabdás, onnan pedig szerintem Xavi, Iniesta, valamint Villa esélyes. Sneijder jó szezont futott, jól is játszott a döntőben is, de elbukott, és a VB nagyon befolyásolja a végő győztest, ezért mondom, hogy szerintem az egyik spanyol nyeri (amit nem is bánnék). Amugy szerintem a sorrend: 1.Xavi 2. Sneijder 3.Iniesta 4. Villa 5.Forlán 6.Robben
2010. júl. 19. 12:15
 3/8 Diablo3 válasza:
Szerintem Forlán az abszolút esélyes. Baromi jó szezonja volt, és a VB-n is jól játszott. Ha nem ő kapja, akkor bunda az egész! Ha jól emlékszem, akkor ebben a szezonban több, mint 70 tétmeccset játszott, és mind a válogatottban, mind az Atleticóban húzóember volt.
2010. júl. 19. 22:41
 4/8 A kérdező kommentje:

szerintem Sneijder lesz a befutó, mert VB döntő illetve BL győzelem azért nem semmi.Mindkét sikerből alaposan kivette a részét.

Szerintem Forlant és Iniestát se hagyjuk ki, mert ők is esélyesek lehetnek.

David Villáról az a véleményem, hogy egy rendkívül jó labdarugó, de ahhoz, hogy csatárként aranylabdás legyen, ahhoz minden kupában gólkirálynak illett volna lennie. Legalábbis az én véleményem szerint.

Ha nem Sneijder, akkor Iniesta kezébe lenne a legjobb helyen az aranylabda, de ezt nem azért mondom, mert ő rúgta a győztes gólt, hanem azért, mert húzóembere volt a spanyol válogatottnak, rengeteget futott és fontos pillanatokban ő volt ott. Nekem annyira egyértelmű volt a 90. percben, a hosszabbítás előtt hogy ha valaki eldönti a meccset, az Iniesta lesz, mert annyira kitűnt már addig is a mezőnyből. A meccs érdekessége, hogy én a döntőt Németországban néztem, és egy 2009-es Barcelona mezben voltam, aminek a hátulján Iniesta van :D

2010. júl. 20. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sneijder, azért csak jó volt a szezon, és a VB ezüst se rossz, főleg hogy a Brazilok ellen duplázott, szóval öt gólt lőtt a VB-n. A szezonba pedig a legjobb irányitó volt, sok fontos gólpasszt adott... Szerintem nagy esély van rá, hogy ő kapja :)
2010. júl. 21. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem mind1...najónem, csak robben ne legyen, mert amit művelt a döntőn az több mint felháborító: a bíró a pálya része, az ítélete "szent" :D nem kell pattogni

am nekem mind1 csak ne holland legyen és ne német. igaza van az előttem szólóknak hogy a spanyol csapatból vannak a legesélyesebbek :)

2010. júl. 23. 12:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Piquét vagy Dani Alvest, esetleg Maicont sem hagynám ki :)
2010. aug. 1. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy messi.....
2013. jún. 2. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!