Szerintetek ki kapja az aranylabdát? 1. Sneijder 2. Robben 3. Messi 4. Iniesta 5. Xavi 6. Forlan 7. más
A VB-t tekintve Iniestának nagy esélye van, de azért szerintem még várjunk, hogy hogyan kezdődik számára a szezon a klubcsapatban.
Nem említetted, de David Villának is esélye lehet, szerintem.
szerintem Sneijder lesz a befutó, mert VB döntő illetve BL győzelem azért nem semmi.Mindkét sikerből alaposan kivette a részét.
Szerintem Forlant és Iniestát se hagyjuk ki, mert ők is esélyesek lehetnek.
David Villáról az a véleményem, hogy egy rendkívül jó labdarugó, de ahhoz, hogy csatárként aranylabdás legyen, ahhoz minden kupában gólkirálynak illett volna lennie. Legalábbis az én véleményem szerint.
Ha nem Sneijder, akkor Iniesta kezébe lenne a legjobb helyen az aranylabda, de ezt nem azért mondom, mert ő rúgta a győztes gólt, hanem azért, mert húzóembere volt a spanyol válogatottnak, rengeteget futott és fontos pillanatokban ő volt ott. Nekem annyira egyértelmű volt a 90. percben, a hosszabbítás előtt hogy ha valaki eldönti a meccset, az Iniesta lesz, mert annyira kitűnt már addig is a mezőnyből. A meccs érdekessége, hogy én a döntőt Németországban néztem, és egy 2009-es Barcelona mezben voltam, aminek a hátulján Iniesta van :D
nekem mind1...najónem, csak robben ne legyen, mert amit művelt a döntőn az több mint felháborító: a bíró a pálya része, az ítélete "szent" :D nem kell pattogni
am nekem mind1 csak ne holland legyen és ne német. igaza van az előttem szólóknak hogy a spanyol csapatból vannak a legesélyesebbek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!