Szerinted idén ki érdemelné meg az Aranylabdát? És miért?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 15:09
1/13 anonim válasza:
Az a nagy büdös helyzet, hogy megint Messi. Xavi, Iniesta jók voltak de nem emelkedtek ki annyira, C.Ronaldo lesz a 2., de ő meg csak egy spanyol kupát nyert.
Szóval Messi fogja kapni.
2/13 anonim válasza:
Így van ahogy az első mondja, Messié lesz. Hozzáteszem idén jogosan kapná meg, nem úgy mint tavaly. Bár én szívem szerint Xavinak, vagy Iniestának adnám kárpótolva őket a tavalyi év miatt amikor jogtalanul másnak adták azt címet amit a kettőjük között kellett volna eldönteni, de ha akkor is Messinek adták amikor nem neki kellett volna, akkor egy olyan évbe amikor neki kell tuti, hogy nem fogja más megkapni...
3/13 anonim válasza:
szerintem Tököli vagy Torghelle!
4/13 anonim válasza:
egyetértek megint Messi kapja :S én szívem szerint Cristiano Ronaldo, Xavi, Iniesta hármasból adnám valakinek. DE azért, hoyg Messi harmadjára -.- még az igazi Ronaldo is csak kétszer kapta meg. Túl vna sztárolva ez a Messi Xavi és Iniesta nélkül nem tud nagyot alkotni, góljai 60%-át nekik köszönheti..most meg jöhetnek azzal h de akkor is sok gólt rúg de nem érdekel mit nyivákolnak a barcások :)
5/13 anonim válasza:
ha tavaly megkaphatta Messi akkor idén is megfogja. Bár a csapatán belül is van olyan aki jobban megérdemelné.
6/13 anonim válasza:
Kapja be az a kis csicska :P
Sztem Ronaldonal kene kapnia...
De a Barcabol Xavinak, vagy Iniestanak...
Tiszta szegyen!
7/13 anonim válasza:
Remélem Xavi kapja.
A top3 tuti Messi, CR és Xavi lesz.
8/13 A kérdező kommentje:
53%
Nyomós érvek Ronaldo mellett.:D
2011. aug. 2. 17:32
9/13 anonim válasza:
Látom előttem nagyon sokan írták Dzsuzdsákot, de én úgy érzem, hogy Szalai a sérülése ellenére is megérdemelné.
10/13 anonim válasza:
"Kapja be az a kis csicska :P
Sztem Ronaldonal kene kapnia...
De a Barcabol Xavinak, vagy Iniestanak...
Tiszta szegyen!"
a kis csicska kicsit furcsa... a világ legjobbjáról beszéllsz. a c. ronaldo utol se érheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!