Ki nyeri a következő aranylabdát?
Figyelt kérdés
Szerintem meging Messi fogja nyerni.2010. máj. 22. 13:01
1/11 A kérdező kommentje:
**megint
2010. máj. 22. 13:01
2/11 anonim válasza:
Messi szerintem nem fogja az eddigiek alapján. Hiába rúgott rengeteg gólt, a bl döntőről lemaradt. Ez pedig kulcsfontosságú.
De itt lesz a vb ami bármit befolyásolhat. Szóval még simán van esélye, de akkor a vb-t meg kell nyerniük.
4/11 anonim válasza:
A világbajnokság sokat nyom a latba!A győztes csapatból kerül ki az aranylabdás!Gondoljuk végig:2006Cannavaro 2002Ronaldo 1998Zidane!
5/11 anonim válasza:
Így igaz, a VB győztes csapatból kerül ki valószínűleg az aranylabdás.
6/11 anonim válasza:
Az idei az Messi gyanús, esetleg Drogba, Suarez vagy Dinatalenak van esélye még, jövőre sztem CR, mert idén sokat volt sérült mégis 1 rakás gólt lőtt. Ezt úgy mondom hogy nem vok realos
7/11 anonim válasza:
Messi, Xavi, Rooney, Sneijder közül valaki. Aki a legnagyobbat szól a VB-n. Vagy egy meglepetésember, mint pl.: 2006 - Cannavaro.
8/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a VB szereplés fog dönteni, de ha nem lenne idén VB akkor én Messinek adnám.
Hajrá M.U.
10/11 anonim válasza:
Ugy tudom snejder fogja kapni lehet a holandoktol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!