Fabregas vagy Iniesta? Szerintetek ki a jobb, és miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 22:49
1/10 anonim válasza:
Iniesta perpill jobb formában van, bár neki lényegesen könnyebb, jobb csapatban van, és olyan embereket kell kiszolgálnia a labdáival, akik bármelyik csapat ellen képesek eldönteni egy meccset. Fabregas véleményem szerint ugyanilyen, sőt, talán még jobb is lehetne egy Barcelona szintű csapatban. Mindamellett, hogy ő is hasonlóan átlátja a pályát, jóval gólérzékenyebb, és a játéka is szebb. Számomra legalábbis. Csak ugye ezt az Arsenalban annyira nem tudja kibontakoztatni.
2/10 anonim válasza:
Ja, csak az elég hülye érv, hogy Fabregas rosszabb csapatban van. Ő dönthetett, hogy a pénzt választja, vagy marad a Barcában és sikereket és el. Most meg vágyik vissza. Iniesta sokkal jobb szvsz.
3/10 ✮ʝօк válasza:
Szerintem ne akarjon senki választani közülük :) két igazi barcelonai világbajnok,hatalmas tudással. Nyilván Iniestának kicsit jobban megy most,de Cesc még lehet nála sokkal jobb is.
4/10 anonim válasza:
Nem azért ment el, mert az Arsenalban akart játszani. Hanem mert ba.szták berakni a kezdőbe. És minek várjon, ha máshol simán alapember lehet. Végül, az akkori Arsenal, Henryval az élen az akkori európai foci egyik meghatározó csapata volt. Ma már azért kevésbé az.
5/10 anonim válasza:
Utolsó, 16 évesen hova tették volna kezdőbe?:)))) Azért butaságokat ne írjunk már, hogy azért ment el.
Amúgy Iniesta szerintem jobb jelenleg, de ha véletlen jön Fabre a Barcába, majd meglátjuk mit mutat.(ebben az utolsó idényben nem volt túl meggyőző számomra).
6/10 anonim válasza:
Érdekes mód Krkic-be és Messibe tudtak annyi energiát ölni, hogy fiatalon már közelítsenek a meghatározó játékos cím felé. Nem írok butaságokat, a Barca ba.szta el.
7/10 anonim válasza:
Jó, úgy látom nem érted, amit mondok...Bojannak volt egy jó éve 19 évesen, kb. ennyi.Messi sem a úgy volt, hogy :"Gyere fiam, 16 évesen legyél már kezdő". Csak nézd meg Xavit (a barca tv ad régebbi meccseket), 8-10 évvel ezelőtt (pedig akkor már 20 felett volt) ő sem volt alapkezdő, csak csere.
Akkor nehogymár Fabregast 16 évesen kezdőnek akard.
És ha már itt tartunk, ha annyira haza akart volna menni, akkor nem hosszabbít.
Na én részemről befejeztem, nem akarok offolni.
9/10 A kérdező kommentje:
A Barca ba.szta el.. én is úgy látom.. a BArcának nem kellett.. azért engedték el mert nem látták h olyan szintű lehet mint a többi... eladták max 1 millióért.. és most ba.szhatják mert 40 alatt sehova nem megy :D
2011. júl. 7. 10:46
10/10 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Fabregas. Ilyen hülye érveket h rosszabb csapatban van nem halottam. Arsenalban legjobbak egyike. 2010/2011 idény alapján meg nem dönthetünk mert Fabre elég sérülékeny. Amúgy az összehasonlítás is fura nekem mert ha Xavi vagy Fabregasról lett volna szó még elgondolkodtam volna a válaszon. Iniestát a csapat viszi, nem rossz játékos de ebbe a barcába sok más játékossal lehetne pótolni. Sőt barca középpálya motorja Xavi nem Iniesta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!