Miért Iniesta a legesélyesebb az Aranylabdára, ha az egész tavasz és az egész ősz Messi-ről szól, ha megemlítik a Barcelonát?
mert az aranylabdát nem csak a gólokért kapják. persze Messi megérdemelné, de nem csak ő esélyes rá. ha a gólokra adnák akkor védő nem kaphatná meg, mivel nem sűrűn fordul elő, hogy egy védő több gólt lő, mint egy csatár vagy kp. az aranylabdát a teljesítmény alapján adják, ezek alatt nem csak a gólok vannak számítva, hanem a gólpasszok, hogy mennyire szabálytalan az a játékos, hogy passzol meg ilyenek is bele vannak számítva biztosan.
15/f
én du. azt olvastam h:Vicente del Bosque kapja az idén első alkalommal meghirdetett edzőknek járó Aranylabdát! A spanyol válogatott szövetségi kapitánya mögött csak második lesz José Mourinho - írja a La Gazzetta dello Sport.
De nagyon remélem ez igy nem lesz...
Iniesta nagyon stabil játékosa a Barcának. Bár a csapat többnyire szárnyal, de nekik is vannak mélypontjaik, amikor semmi nem akar összejönni a pályán, ilyenkor egyedül Iniestában érzem a kifogyhatatlan optimizmust, ő mindig próbálkozik, és tartja a csapatban a lelket.
A VB-n láthattuk, h mit ér egy világklasszis csatár a támogató csapattársak nélkül. Ne értsetek félre! Rendkívül dicsérően tudok szólni Messi játékáról, tulajdonképpen miatta vagyok Barca drukker és remélem, h még sokáig erősíti a Barcelonát. Viszont Iniestának és a többieknek éppúgy kijár az érdem. Bármennyire is szeretem Messit, zavar, ha úgy emlegetik a Barcát, mintha csak belőle állna. Ez egy remek módon összeállított csapat, főleg mióta Ibrát felváltotta Villa. Annak is nagyon örültem, hogy 2 szezonnal ezelőtt ő rúgott gólt a Chelsea-nek, ami eldöntötte a továbbjutást az utolsó pillanatban, megérdemelte, h felfigyeljenek rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!