Az ősz, tél, tavasz időszakban akarok szedni creatint és volumass 35 mert nem nagyon tudok hízni pedig egy nap 4szer-5ször eszek. érni fog valamit fejlődök tőle?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 18:05
1/3 anonim válasza:
Én Mass 20at szedtem creatinnal és bejön csak súlyzózz sokat (nekem heti 3 volt mert amúgy vékony vok).
Hajrá!!
2/3 anonim válasza:
Ha nem hízol az azt jelenti, hogy nem eszel eleget. Ha nem nő a súlyod, egyél többet! Persze az sem mindegy, hogy mit eszel...
Tehát nem lehet megmondani, hogy fogsz-e fejlődni, mert ha szarul és keveset kajálsz, akkor hiába veszel kreatint meg volumasst...
3/3 anonim válasza:
Edzés nélkül creatint ne szedjél mer az csak erőt ad attól nem minden estebe nősz....olyan creatin ami megköti a vizet az se jó mer csak akkor dolgozik aktívan ha te is dolgoztatot az izmod,ésha elfogyik akkor visszaesel. Tömegnövelőt azt szedhetsz mer attól nől az izmod nem erősödik csak nől a térfogata attól formásabb leszel.De akkor valami olcsóbb fajtát pl. mass power. Ha edzel akkor persze szedd mind 2-őt az nemrosz akkormár volumass 35 jobb.De edzésnélkül nem az igazi! Ja és ha elfogyik egy doboz anyag akkor várj 2 hetet ne vegyél egyből másikat mer a szervezeted megszokja és nem fog úgy hatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!