Xavi vagy Iniesta?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 21:22
1/30 anonim válasza:
Xavi!!!!
De lehet elfogult vagyok, mert ő a kedvenc játékosom. Remélem, ha kiöregszik, akkor a Barcelona edzőjeként fogom viszontlátni.:)
2/30 anonim válasza:
hülyeség összehasonlítani mert bár ugyanazok de mégis teljesen mások
játékban xavi,viszont iniesta gólérzékenyebb
3/30 anonim válasza:
Xavi! Iniesta gólerősebb nála, de én mégis egyértelműen Xavira szavazok. A világ legjobb középpályása, a Barca, és a spanyol válogatott legfontosabb láncszeme!
4/30 ✮ʝօк válasza:
A helyes felállás nem Xavi vagy Iniesta hanem Xavi ÉS Iniesta, a világ legpéldásabb párosa...Soha nem szeretném őket két külön csapatban látni :)
5/30 ✮ʝօк válasza:
És bocs ha nem a kérdésre válaszoltam ..
6/30 anonim válasza:
Xavi, de megnézném,hogy mitcsinalnak egymásnelkül...vagyis 2 külön csapatban...:D
7/30 anonim válasza:
Xavi vagy Iniesta? Xavi ÉS Iniesta!
9/30 anonim válasza:
Lampard és Gerrard.
Amúgy egyértelműen Xavi, neki van a legtöbb esze abban az agyonimádott, gránátvörös csapatban.
10/30 ✮ʝօк válasza:
Meg ne haragudj utolsó de megnézem Lampard és Gerrard mikor fog olyan összjátékot produkálni mint ez a két spanyol hapsi :) Eleve nem olyan a stílusuk, és csak a válogatottban van rá lehetőségük.. Amíg Xavi és Iniesta szinte éjjel nappal egymásnak adogatnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!