Jó döntés volt, hogy Dzsudzsák Balázs az Anzsi Mahacskalába igazolt?
Most őszintén, Dzsudák beleszól hogy te hol fogsz melózni?? Rákérdez hogy miért itt dolgozol?? Valószinűleg gyerekként azért kezdett el focizni mert szeretett játszani, és jól ment neki,és egyre több sikert ért el, nem pedig azért hogy nekünk jó legyen!
Nem kötekedni akarok, nem azért írok, de szerintem ez jó döntés volt.
Mrolympia
3x akkora fizetésért ki nem igazolna át?
Jobban tette volna,ha Spanyolországba megy a Villareal-ba.
Ez sem rossz,de nem egy építkező csapatba kellett volna igazolnia...Szerintem!
Most már mondhatjuk tán, hogy rossz döntést hozott!
Nem is értem, hogy hogy a francba hagyhatta ott a PSV-t
amikor ott sztárként kezelték, mindene megvolt stb...És ment is neki a játék.....Átment a Mahacskala nemtom mibe, utána Dinamo, és még helyzetbe sem kerül, a gólról nem is beszélve....Persze ez nem csak az ő hibája...Nem hozzák őt annyiszor helyzetbe, mert amikor nála van a laszti jól játszik..Meg önbizalom hiányban is szenvedhet, jogosan...De most őszintén...Mi baja volt Eindhovennel??? Jobb a Dinamo, mint a Psv???? NEEEEEEEEMMMM! Akkor meg??????????????? Gólt nem lőtt még....Otthagyta azt a klubbot, ahol a rajongók imádták...És nagyon szomorú vagyok, hogy végre volt egy Balázsunk Hollandiában ment neki, sztárként kezelték, és elb@szt@...De remélem formában lendül..De mondom, nem csak az ő hibája, nagyrészt az edző, és a csapat hibája....Adjanak neki szabad kártyát, lője a szabadot, és majd meglátják, mit tud a mi BALÁZSUNK!!! :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!