Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó döntés? 13/L

Szerintetek jó döntés? 13/L

Figyelt kérdés

Most vagyok nyolcadikos szóval pályaválasztás. Én rendőr(->nyomozó) szeretnék lenni, mellette szabadidőbe ilyen magán pszichológus.

Ez az egész ötlet úgy jött hogy sokat gondolkoztam azon hogy valójában mit is "várok " az élettől...arra jutottam, hogy szívesen segítek az embereken. Barátaimat is sokszor megszólom ha egy öreg emberen nevetnek vagy valaki egy nyomorékot szid engem ez felidegesít. Szóval úgy érzem nekem ez való. De valójában én sem vagyok valami jó lány, és nem is tanulok olyan jól, mert kevés dolog érdekel mint pl. a számok engem jobban érdekel az hogy ki hogy gondolkodik és miért csinálja amit. Szerintetek jól döntöttem? : )

2011. okt. 20. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha rendőr akarsz lenni, nem nagyon lesz szabadidőd.
2011. okt. 20. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jobban érdekelnek a számok, mint hogy ki mit gondol és miért csinál valamit, akkor ne legyél pszichológus, mert az pont erről szól.
2011. okt. 20. 14:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom. De azért mégis jó hozzá a pszichológia az sokat segíthet majd a munkában : )
2011. okt. 20. 14:41
 4/11 A kérdező kommentje:
második félre értetted! pont fordítva :D
2011. okt. 20. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát azért megér. De ez még egy kicsit messze van. :) Első voltam.
2011. okt. 20. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Az mindenképpen jó, hogy van egy elképzelésed. Ezt szeretnéd, én azt mondom , hajrá!
2011. okt. 20. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem már írták a rendőr szak eléggé leköt. Rendészetin van néhány osztálytársam így középszinten. Elmondták mennyire nehéz a fizikai, szellemi és egyebeknek a megfeleltsége a felsőoktatásban..
2011. okt. 20. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

ilyen magán pszichológus.

ha igazán akarnád, rég utánanéztél volna...

2011. okt. 20. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyelőre még a gyerekkori álmaidban élsz, fogalmad sincs, milyen is az a 2 szakma...

Én is lennék hobbiból űrhajós.

2011. okt. 20. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Valóban félreértettem, mivel nem használsz vesszőket.
2011. okt. 20. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!