Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek jó döntés? 13/L

Szerintetek jó döntés? 13/L

Figyelt kérdés

Most vagyok nyolcadikos szóval pályaválasztás. Én rendőr(->nyomozó) szeretnék lenni, mellette szabadidőbe ilyen magán pszichológus.

Ez az egész ötlet úgy jött hogy sokat gondolkoztam azon hogy valójában mit is "várok " az élettől...arra jutottam, hogy szívesen segítek az embereken. Barátaimat is sokszor megszólom ha egy öreg emberen nevetnek vagy valaki egy nyomorékot szid engem ez felidegesít. Szóval úgy érzem nekem ez való. De valójában én sem vagyok valami jó lány, és nem is tanulok olyan jól, mert kevés dolog érdekel mint pl. a számok engem jobban érdekel az hogy ki hogy gondolkodik és miért csinálja amit. Szerintetek jól döntöttem? : )

2011. okt. 20. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A pszichológia nem csak arról szól, hogy meghallgasd mások problémáit, a lelkük mélyére kell látnod. Az ilyen jellegű tudás pedig teher. Olvasgass lelki betegségekről, drogfüggőkről, és utána gondold át mégegyszer. A másik meg, hogy itthon nem hiszem, hogy olyan egy nyomozó élete, mint a Gyilkos számokban:)
2011. okt. 20. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!