Mit szóltok Dzsudzsák Anzsihoz való igazolásához?
Én azt gondolom, hogy jó döntést hozott.
1. Orosz bajnokság erősebb a hollandnál, tehát fejlődhet.
2. Sok pénze van a csapatnak => új stadion, új edzőközpont, még esetleg további sztárigazolások is lehetnek. Nem véletlenül jutott a Shakhtar sem olyan szintre, amire.
3. Többet fog keresni, mint eddig.
4. A PSV innen kapott érte a legtöbb pénzt
És ez nem a világ vége, ha nem jön össze, akkor még mindig eligazolhat.
Jobban örültem volna, ha Spanyolországban igazol.
Mondjuk igazából nem érdekel, de a PSV meccseit azért tudtam követni, ezt a csapatot meg nem is ismerem, pláne nézni nem tudom, de valahol azt olvastam, hogy ez a csapat most 4. lett a bajnokságukba.Tehát a nemzetközi porondon se fogjuk látni, lehet 1 év múlva el is felejtem, hogy van.:D (mivel az eb-selejtezőn se fogunk továbbjutni, bár ezzel nem okoztam nagy meglepetést, gondolom...)
Amúgy meg az ő dolga, azt csinál, amit akar.:)
Én nem védeni akarom az orosz bajnokságot, de minden létező ranglistán előrébb vannak a hollandnál.
Több pénz is van benne.
És a PSV-vel legyünk őszinték: nem rajta múlott, hogy nem jutott előrébb a csapat. 4 szezont lehúzott ott, lőtt több, mint 50 gólt, és akkor egy 2008-as holland bajnoki cím, amit ebből az időből fel tud mutatni. Ha a Mahacskalával 4 év alatt 1 bajnoki címet ér el, akkor is nagyobb siker az, mivel egy erősebb bajokságban tette..
Mégis..milyen ranglistán van előrébb? Pl a leghidegebben lejátszott meccsek tekintetében biztosan..ott fej fej mellett lehetnek a finnekkel meg az izlandiakkal :)
Mindenesetre a bajnokok ligája rangsorban biztos nem előzik meg az elmúlt 7 évet nézve
Az meg, hogy bajnok lesz-e.. olyan csapatban ahol 10 meccsen 11 gólt rúgtak? Vajon a PSV hány gólt rúgott ebben a bajnokságban 10 meccsen? :D
Mindenesetre qvva izgalmas liga lehet az orosz, hogy még ezzel a teljesítménnyel is az élen vannak (csak azt ne felejtsük el, hogy a CSZKA két meccsel kevesebbet játszott.
A sztárjátékosok: egy sokadik éve levezető brazil, (nálunk is volt ilyen... Signori, emléxünk rá még egyáltalán? :D) 4-5 nevenics brazil, egy marokkói, egy nevenincs cseh, egy kameruni sosehallotam, egy holland aki még ér valamit, egy nevenincs szenegáli?, valamint a legjobb játékosuk az üzbég sztár.
Ez a Macskalába csapat majd a két nagy moszkvai csapat mögött majdcsak befut max a 3. helyre legjobb esetben.. aztán majd a PSV elveri a BL első körében, hacsak el nem véreznek a selejtezőben
Egyébként már 12 gólnál járnak, és 1-el kevesebbet játszva 2-ok a bajnokságban. mondjuk 10-en pár meccs után még korai ítéletet mondani, de pl 2 csapat mehet a BL-ben, és 3 az EL-ben.
Mondjuk szerintem azért van Balázs most lehülyézve, mert pont a ruszkikhoz ment, miután kampányarc volt egy ruszkiellenes pártban, és ez a csalódottság oka. De ez csak magánvélemény.
Idén ott sincsenek előrébb :D
Hollandia: 11.166
Oroszo. :10.916
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!