Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit szóltok Dzsudzsák Anzsihoz...

Mit szóltok Dzsudzsák Anzsihoz való igazolásához?

Figyelt kérdés

Én azt gondolom, hogy jó döntést hozott.

1. Orosz bajnokság erősebb a hollandnál, tehát fejlődhet.

2. Sok pénze van a csapatnak => új stadion, új edzőközpont, még esetleg további sztárigazolások is lehetnek. Nem véletlenül jutott a Shakhtar sem olyan szintre, amire.

3. Többet fog keresni, mint eddig.

4. A PSV innen kapott érte a legtöbb pénzt

És ez nem a világ vége, ha nem jön össze, akkor még mindig eligazolhat.

2011. jún. 10. 00:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Én csak egy közmondást tudok erre: pénz beszél, kutya ugat.

Másrészt az ő dolga, hogy mit csinál, ha egy huszadik osztályú csapathoz akarna igazolni, havi 34500 forintért, azt is megtehetné, hiszen felnőtt ember.

2011. jún. 10. 00:16
 2/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem csányi fogalmazta meg jól, nem sztárfutballisták kellenek, hanem jó futballisták. Lehet, hogy egyelőre nem az anzsi lesz a következő real, mu, barcelona, lehet, hogy nem ő lesz az új backhem, ronaldinho, ronaldo, de ha jobban fog ott játszani, már megérte. Ha meg nem, akkor is felnőtt ember, aki pénzért "dolgozik", én is odamegyek dolgozni, ahol a legtöbbet fizetik.
2011. jún. 10. 04:59
 3/19 anonim ***** válasza:

*beckham

hajnal van még

2011. jún. 10. 05:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Az mind igaz, amit te írtál. Nekem annyi jutott eszembe a témáról, h lehet, h jól fog keresni, lehet, h jobban fog focizni, de szerintem a karrierjét tönkrevágja vele. Miért? Mert elmegy az istenhátamögött kettővel lévő focicsapathoz, és gyakorlatilag senki nem fogja látni, nem fogják a nevét hallani, míg itt Európában azért mégiscsak "szem előtt" van. Ez persze csak az én véleményem, én nem is nagyon értek a focihoz...
2011. jún. 10. 07:55
 5/19 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám!
2011. jún. 10. 09:10
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék egy csapatban játszani Roberto Carlos-szal.
2011. jún. 10. 09:16
 7/19 WhiteLabel ***** válasza:
Szerintem jó döntés, ezzel ő tovább lépett, semmivel nem rosszabb döntés mintha elment volna egy erősebb európai csapatba és ott nem játszik, nem biztos hogy azért mert nem fér be hanem mert megvannak az emberek ezekbe a csapatokba akiben megbízik az edző...
2011. jún. 10. 10:50
 8/19 anonim ***** válasza:

Dzsudzsák levezetni ment oda, mint a Robi Carlos (csak hogy ő már levezetett néhány évet Törökországban). Még azért van neki visszaút, pl. visszamehet a Debrecenbe :)

Tény: Olaszországban nem tudna megélni középpályásként mert ahhoz gyenge (hogy védekezzen). Spanyolországban a kispadot koptatná, Angliában ugyan az a helyzet mint Olaszországban.

Neki az Eindhoven volt a szakma csúcsa.

Bár nem értem, hogy miért miért olyan jó az orosz bajnokság, nézzük hányszor indult orosz csapat a Bajnokok ligájában:

Zenit 1x

Szpartak Moszkva 1x

Rubin Kazany 1x

Lokomotiv Moszkva 1x

CSZKa Moszkva 4x ez összesen 8 indulás.

2008-ban a PSV megelőzte a CSZKA-t 7pont kontra 1 pont

2007-ban Szpartak és a CSZKA nem jutott be, PSV tovább lépett a csoportból

Egy évvel azelőtt az Ajax és az Eindhoven is továbbment a csoportból, orosz csapat még a csoportkörben sincs!

Egy évvel előtte a PSV továbbment a csoprtból, a Szpartak Moszkva nem...

Ha még egy évet visszamegyünk, akkor látom csak , hogy orosz csapat előrébb végzett 1 körrel hollnad csapatnál.

Nézzük a Hollandokat:

Ajax 3x

Alkmaar 1x

Eindhoven 6x ez 10 indulás, tehát 2x az orosz bajnok be sem jutott..

2011. jún. 10. 10:52
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan szalajtották ezt az orosz csapatot, de szerintem fabatkát sem ér
2011. jún. 10. 10:57
 10/19 A kérdező kommentje:
10:52: Szerintem nem az a lényeg, hogy a múltban hol voltak az orosz csapatok, hanem hogy most hol vannak!
2011. jún. 10. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!