Mit szóltok Dzsudzsák Anzsihoz való igazolásához?
Én azt gondolom, hogy jó döntést hozott.
1. Orosz bajnokság erősebb a hollandnál, tehát fejlődhet.
2. Sok pénze van a csapatnak => új stadion, új edzőközpont, még esetleg további sztárigazolások is lehetnek. Nem véletlenül jutott a Shakhtar sem olyan szintre, amire.
3. Többet fog keresni, mint eddig.
4. A PSV innen kapott érte a legtöbb pénzt
És ez nem a világ vége, ha nem jön össze, akkor még mindig eligazolhat.
Én csak egy közmondást tudok erre: pénz beszél, kutya ugat.
Másrészt az ő dolga, hogy mit csinál, ha egy huszadik osztályú csapathoz akarna igazolni, havi 34500 forintért, azt is megtehetné, hiszen felnőtt ember.
Dzsudzsák levezetni ment oda, mint a Robi Carlos (csak hogy ő már levezetett néhány évet Törökországban). Még azért van neki visszaút, pl. visszamehet a Debrecenbe :)
Tény: Olaszországban nem tudna megélni középpályásként mert ahhoz gyenge (hogy védekezzen). Spanyolországban a kispadot koptatná, Angliában ugyan az a helyzet mint Olaszországban.
Neki az Eindhoven volt a szakma csúcsa.
Bár nem értem, hogy miért miért olyan jó az orosz bajnokság, nézzük hányszor indult orosz csapat a Bajnokok ligájában:
Zenit 1x
Szpartak Moszkva 1x
Rubin Kazany 1x
Lokomotiv Moszkva 1x
CSZKa Moszkva 4x ez összesen 8 indulás.
2008-ban a PSV megelőzte a CSZKA-t 7pont kontra 1 pont
2007-ban Szpartak és a CSZKA nem jutott be, PSV tovább lépett a csoportból
Egy évvel azelőtt az Ajax és az Eindhoven is továbbment a csoportból, orosz csapat még a csoportkörben sincs!
Egy évvel előtte a PSV továbbment a csoprtból, a Szpartak Moszkva nem...
Ha még egy évet visszamegyünk, akkor látom csak , hogy orosz csapat előrébb végzett 1 körrel hollnad csapatnál.
Nézzük a Hollandokat:
Ajax 3x
Alkmaar 1x
Eindhoven 6x ez 10 indulás, tehát 2x az orosz bajnok be sem jutott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!