Miért imádja mindenki messit?
Mármint szerintem nem is olyan jó ahoyg mindenki elmondja, meg nem kéne igy isteniteni mert semmi "különleges" nincs benne mármint ugyan olyan jó focista mint a többi nem értem h ö miben különbözik a "többitöl". ugyan azt tudja, semmivel se jobb, és még csak nem is " szép" (ezt csak azér mondom mer ronaldot is csak azér szeretik páran)
na szóval miért is más mint a többiek miért is ö a világ legjobbja ? (pedig nem) mert nem is olyan nagyon jó.
Szerintem se nagy szám ez a Messike,az a piszok mázlija hogy nagyon jó csapat áll mögötte akik tálcán kínálják fel a jobbnál jobb gólpasszokat amiket bármelyik analfabéta be tud lőni! Meg hát most nagy divat Barca drukker lenni :D
Még némelyik bíró is Barcás mivel ritka az olyan hogy a Madrid 11emberrel fejezi e a meccset. 11 a 11 ellen nem menne olyan könnyen a Barcának...
Barcának szép foci???? Hát könyörgök 5 perceken keresztül csak a saját térfelükön passzolgatják egymásnak a ladát!!!
Amitől persze a labdabirtoklásban mindíg nagy fölénnyel vannak,és ezért sztárolják őket agyonra....szánalom
*hát
*hamár
Mert álomba illik amit tud a labdával.
Ő már nem játssza a focit hanem éli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!