Miért imádja mindenki messit?
Mármint szerintem nem is olyan jó ahoyg mindenki elmondja, meg nem kéne igy isteniteni mert semmi "különleges" nincs benne mármint ugyan olyan jó focista mint a többi nem értem h ö miben különbözik a "többitöl". ugyan azt tudja, semmivel se jobb, és még csak nem is " szép" (ezt csak azér mondom mer ronaldot is csak azér szeretik páran)
na szóval miért is más mint a többiek miért is ö a világ legjobbja ? (pedig nem) mert nem is olyan nagyon jó.
Te is pösze vagy?? Én is szereret messi menni.
Legyen fa,meg hegy,meg tenger. Messi itthontól még a kaja is más.Messire legjobb repülővel,lehetőleg ne fapadossal
:-))
Én pont azt veszem észre, hogy sokan utálják.
Szerintem pedig igenis ő a világ legjobbja most, ezen nem érdemes vitatkozni, nem is fogok.Nekem nem ő a kedvencem, de elismerem, hogy nagyon jó (ha nem a legjobb játékos).
Bár szerintem az én kedvenc játékosom is sokat hozzátesz ahhoz, hogy Messi ismét aranylabdás lett.
Hogy miért imádják ennyien, azt nem tudhatom.De hogy miért ő legjobb?Láttad már játszani?Nem kell, hogy szerinted is ő legyen a legjobb, de ennyi ember (focisták, edzők, stb..)nem tévedhet szerintem.
De hátha valaki megpróbálja elmagyarázni, én nem fogom, azt neked kell tudnod, kit tartasz a legjobbnak...
Én nagyon bírom Messit, nem a kedvencem, de nagyon szeretem a játékát. Azért kedvelik őt ennyien, mert most a Barca játssza a legszebb focit, ők nyernek szinten mindent, és Messi a leggólerősebb játékosuk. Divat most Messi / Barca fannak lenni...
Azzal nem értek egyet, hogy ennyire sztárolják, tény, hogy a világ legjobbjai között van, de ennyire azért nem jó, hogy futballistenként kezeljük, meg ilyeneket mondjuk, hogy 30 évente születik egy ilyen zseni...Amit ő tud azt sokan tudják még rajta kívül, szerencséjére ő jókor van jó helyen. Nem vagyok C. Ronaldo fan se, de szerintem ő még ennél is jobb teljesítményt nyújtana ebbe a Barcába. Ilyen játékosokkal körbe véve, egy ilyen gyenge bajnokságba ennyi gólt szerezne pl. a Milanos Pato is, vagy a többi olyan játékos akinek megvan a kellő gyorsasága, cselező képessége, és jól betudja fejezni az akciókat...
Messi az első aranylabdáját megérdemelte, a másodikat nem, azt Xavinak, vagy Iniestának kellett adni. Ha Bl-t nyernek akkor tuti ő kapja most is, ezért nem tudok szívből szurkolni nekik, mert 3. aranylabda zsinórba már sok, főleg, úgy, hogy az egyik nem megérdemelt. Pedig a Barca sokkal szimpatikusabb mint a Manchester...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!