Miért beszél most mindenki fociról? O. o
Mert szórakoztató. Összefogja az embereket. Aki ebből kimarad, általában másból is...
:D
Egyáltalán nem hülye aki focit néz és az sem akit nem érdekel.Annak külön örülök ha még lányok is vizslatják a VB-t:D.(az én barátnőm is csinálhatná ezt:D)De ettől függetlenül jó ha az ember tudja hogy miaz a VB és miért számít ilyen különlegesnek sok millió ember számára.Lassan már ez is alapműveltséghez tartozik szerintem.Pl.:Nem érdekel hogy hogyan élt pl József Atilla,Ady Endre vagy Mozart vagy Beethowen vagy Hunyadi vagy mittomén ki ezt is meg kell tanulni mert sötét vagy ha nem tudod:)
Kiforgatott példa volt sry de így van.
2.-ik voltam.
Én nő vagyok és a vb-ket nézni szoktam, mert azért ez más és nincs minden hónapban :)
Azért mert téged nem érdekel, nem kell leszólni azokat, akiket érdekel és beszélgetnek is róla. Igaza volt valamelyik előttem szólónak: összehozza az embereket, sokan most tudnak egymással beszélgetni, mert egyébként nem lenne közös témájuk.
másodiknak: tudom hogy vb van és azért beszélgetnek rola olyan sokat, csak azt nem értem, hogy mi a jó benne, de hagyjuk
nem akarok senkibe belekötni, az elsővel illetve a másodikkal ellentétben. nem érdekel a dolog
Azért mert a foci a király sport! Főleg kint a pályán a haverokkal! yeah :D meg ez a zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!