Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért beszél most mindenki...

Miért beszél most mindenki fociról? O. o

Figyelt kérdés
nem tudom megérteni, hogy miért beszél mindenki erről a bajnokságról vagy mi a csudáról... már az agyamra megy, barátnőm is nézi a tévében és folyton a dallamát dúdolja. és azt sem értem h az embereknek mi jó ebben hogy nézik ahogy más emberek játszanak, a tévéből és kiabálnak a tévéképernyőjére hogy "MÉ NEM RUGTAD BE"? azt értem ha valaki játszik és szereti de azt nézni hogy lehet, mi abban az érdekes?
2010. jún. 25. 07:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Figyelj én is csaj vagyok és én nem csak a vb-t nézem, de még a bajnokságot is persze nem a magyart! Az angol és a német a kedvencem a vb-n minden vágyam, h végre a német válogatott aranyérmet nyerjen, de ha te ennyire ellene vagy akkor csak simán ne foglalkozz vele, mert valószínű nem tudod ezt átérezni, mert talán MO-n is nagyobb lenne az értéke ha végre mi is ott lennénk egy ilyen eseményen! A vb-t szinte az egész világ látja és beszél róla nem beszélve arról, h óriási pénzeket hoz a konyhára, de mint mondtam te ezt nem fogod átélni, mert nem tudod pl milyen érzés az amikor vesztésre áll a kedvenc csapatod és kiesik és megint szertefoszlik egy álom! Leírhatatlan szomorúságot éreztem pl mikor 2006-ban rohadt 2 perc és más, h alakul, de írhatnék én neked regényt is akkor se fogod megérteni! Te ne foglalkozzál vele, de azért másokat se cseszegess csak azért, mert ő foci vb-t néz!
2010. jún. 25. 09:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert szeretik a focit... Aki meg nem szereti, az hallgasson... Csak egy hónapig tart, annyit féllábon is ki lehet bírni
2010. jún. 25. 09:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Minek raktad fel a kérdést?? Szerinted miért beszélnének az emberek a fociról ha tudod h vb van?? Talán h megbeszéljék a meccset!

És mért nézi mindneki? Talán mert szeretik? És mért kiabálnak a tv-nek? Istenem, hány éves vagy?

2010. jún. 25. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a legtöbb ember inkább elmegy mecset nézni mint hogy otthon WoW-ozzon gondolom te a másodikba tartozol.
2010. jún. 25. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:

én lány vagyok és imádom a foci VBt. és talán azért beszél mindenki róla mert nemrég lett vége a BLnek és most van a VB.

szerintem a foci összefog egy nagy közösséget és jó nézni. most mindenki azt mondja majd h a pasik miatt nézem, ez nem igaz. engem kiskorom óta érdekel a foci imádom <3

hajrá Brazília Argentína Hollandia és Spanyolország!!!!! <3

2010. jún. 25. 11:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Jó, hogy van vb.

Van a legtöbb emberrel egy közös témám, amiről ők is és én is szeretünk beszélni.

2010. jún. 25. 11:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért beszél mindenki erről, hogy TE ne legyél képbe :)
2010. jún. 25. 11:54
 18/21 A kérdező kommentje:
hagyjuk
2010. jún. 25. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:

biztos a a téli olimpia miatt

gyerekek aki ilyeneket kérdez kutyának nem adnám oda jáccani

2010. jún. 25. 15:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Soha nem néztem focit csak a vb-t még kisebb koromban.

Idén minden vb meccset láttam, és szerintem vb után sem hagyom abba a foci nézést.

Azelőtt én is így voltam vele hogy mi a francot néznek mások másfél órát azon hogy sok lökött rohangál egy labda után.

Jó hlye voltam mostmár alig várom hogy kezdődjön a meccs és szurkolhassak.

Hajrá Argentína!:D

2010. jún. 26. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!