nem tudom megérteni, hogy miért beszél mindenki erről a bajnokságról vagy mi a csudáról... már az agyamra megy, barátnőm is nézi a tévében és folyton a dallamát dúdolja. és azt sem értem h az embereknek mi jó ebben hogy nézik ahogy más emberek játszanak, a tévéből és kiabálnak a tévéképernyőjére hogy "MÉ NEM RUGTAD BE"? azt értem ha valaki játszik és szereti de azt nézni hogy lehet, mi abban az érdekes?
Figyelj én is csaj vagyok és én nem csak a vb-t nézem, de még a bajnokságot is persze nem a magyart! Az angol és a német a kedvencem a vb-n minden vágyam, h végre a német válogatott aranyérmet nyerjen, de ha te ennyire ellene vagy akkor csak simán ne foglalkozz vele, mert valószínű nem tudod ezt átérezni, mert talán MO-n is nagyobb lenne az értéke ha végre mi is ott lennénk egy ilyen eseményen! A vb-t szinte az egész világ látja és beszél róla nem beszélve arról, h óriási pénzeket hoz a konyhára, de mint mondtam te ezt nem fogod átélni, mert nem tudod pl milyen érzés az amikor vesztésre áll a kedvenc csapatod és kiesik és megint szertefoszlik egy álom! Leírhatatlan szomorúságot éreztem pl mikor 2006-ban rohadt 2 perc és más, h alakul, de írhatnék én neked regényt is akkor se fogod megérteni! Te ne foglalkozzál vele, de azért másokat se cseszegess csak azért, mert ő foci vb-t néz!
2010. jún. 25. 09:42
12/21 anonim válasza:
Mert szeretik a focit... Aki meg nem szereti, az hallgasson... Csak egy hónapig tart, annyit féllábon is ki lehet bírni
2010. jún. 25. 09:58
13/21 anonim válasza:
Minek raktad fel a kérdést?? Szerinted miért beszélnének az emberek a fociról ha tudod h vb van?? Talán h megbeszéljék a meccset!
És mért nézi mindneki? Talán mert szeretik? És mért kiabálnak a tv-nek? Istenem, hány éves vagy?
2010. jún. 25. 10:13
14/21 anonim válasza:
Talán azért mert a legtöbb ember inkább elmegy mecset nézni mint hogy otthon WoW-ozzon gondolom te a másodikba tartozol.
2010. jún. 25. 11:33
15/21 anonim válasza:
én lány vagyok és imádom a foci VBt. és talán azért beszél mindenki róla mert nemrég lett vége a BLnek és most van a VB.
szerintem a foci összefog egy nagy közösséget és jó nézni. most mindenki azt mondja majd h a pasik miatt nézem, ez nem igaz. engem kiskorom óta érdekel a foci imádom <3
hajrá Brazília Argentína Hollandia és Spanyolország!!!!! <3
2010. jún. 25. 11:40
16/21 anonim válasza:
Jó, hogy van vb.
Van a legtöbb emberrel egy közös témám, amiről ők is és én is szeretünk beszélni.
2010. jún. 25. 11:41
17/21 anonim válasza:
Azért beszél mindenki erről, hogy TE ne legyél képbe :)
2010. jún. 25. 11:54
18/21 A kérdező kommentje:
hagyjuk
2010. jún. 25. 14:27
19/21 anonim válasza:
biztos a a téli olimpia miatt
gyerekek aki ilyeneket kérdez kutyának nem adnám oda jáccani
2010. jún. 25. 15:43
20/21 anonim válasza:
Soha nem néztem focit csak a vb-t még kisebb koromban.
Idén minden vb meccset láttam, és szerintem vb után sem hagyom abba a foci nézést.
Azelőtt én is így voltam vele hogy mi a francot néznek mások másfél órát azon hogy sok lökött rohangál egy labda után.
Jó hlye voltam mostmár alig várom hogy kezdődjön a meccs és szurkolhassak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!