Miért van az hogyha szaladni akarok begörcsöl a lábam és elesek? (lent, valakisegitsen)
Üdv 14éves fiú vagyok (lisztérzékeny, és elég nagy lúdtalpam is van), és van olyan hogy lépek és egyszeruen nem lép a lábam vagyis nem reflex szerűen mert utána igy elhúzom és akkor tudok csak nagyon idegesitő meg nem csak a lábammal a kezemmel is van igy. Anyum védőnő és azt mondta , hogy szedjek magne B6-ot, mert ahogy növok lehet azert is.
Focizok is és ma is volt meccsem és bedobás van ott állok a gyereken és odadobja neki a labdát (normál esetben simán elértem volna) lefordul és csak annyit kellet volna hogy kitenni a lábam és nembirtam felemelni és eldőltem...-.-", meg szaladok és begörcsol a talpam és ahogy lépek elis esek-.-:(:( de ha ez csak ilyen egyzseri eset lenne... nem lenne gond, de minig ez volt amikor elkezdek gyorsabban futni vagy elesek a saját lábamba vagy valami...:(. és már nagyon unom ez van kb egy éve ilyen mértékben.
KÉRLEK SEGÍTSETEK, BÁRMIT MEGHALLGATOK, BÁRMILYEN TANÁCSOT!!!
köszönöm szépen
(ha nem ide kellet volna bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!