Futás közben begörcsöl a vádlim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 15:07
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám volt,és Magne B6-ot szedtem és bevált,de ha egy napot is kihagytam a szedéssel,akkor rögtön begörcsölt a vádlim.Mondhatni rászoktam,és úgy vettem észre,hogy hízok is tőle ezért leálltam a szedésével,aztán egy párszor még voltak görcsök de később szinte egyáltalán nem,most meg már nem is emlékszem,hogy mikor volt utoljára,pedig rendszeresen sportolok.
Ez az Én tapasztalatom,remélem segített valamit.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok!
Mielőtt nem kezdtem el szedni a Magne B6-ot,sportolás előtt mindig bekentem a lábam izomlazítóval és az is segített(pl.: Ban Gay kenőcs)
4/5 A kérdező kommentje:
én kalcium tablettát szedek+nicoflexel szoktam bekenni edzés előtt..
2011. febr. 1. 16:08
5/5 anonim válasza:
Magnéziumot szedj. Magnézium Citrici tabletta(olcsó-patika). Első 3 nap napi 2x1, majd napi 1 tabletta 2 hétig. Után afelesével szedheted bármeddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!