Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minden játékos álma a Real?

Minden játékos álma a Real?

Figyelt kérdés
Persze, tudom mindenki a kedvenc klubjában játszana legszívesebben, (én is az Arsenalban) de lehetséges hogy belül mindenki álma az, hogy a Real Madridban játsszon? Hiszen a legnagyobb múltú klub, hihetetlen sok trófeával, és hihetetlen játékosok játszottak/anak ott. Gondolok itt Raúlra, Zidanera, Puskásra, Nistelrooyra, Casillasra, vagy C. Ronaldora. De elképzelem magamban hogy kapok egy vastag borítékot, kinyitom, rajta a Real madrid címer, benne hogy engem akarnak, alul ott José Mourinho és az elnök aláírása, azthiszem nem sokmindenki bírna ellenállni neki :) (kivéve persze a Barcások)
2010. okt. 31. 17:42
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Hát ja ez a Xavi gyerek se semmi. (bár nekem nem szimpatikus) de eszméletlen pontos labdákat tud andni.. akárcsak Cesc
2010. nov. 1. 17:06
 42/48 anonim ***** válasza:

"...Messit pedig inkább hagynám, nem adtam volna aranylabdát egy olyan játékosnak aki Xavi és Iniesta nélkül, (ill erősebb ligában) szart sem ér. (VB: 0 gól)"

Azt a jó ku*va anyját, hogy senki sem veszi észre, hogy a VBn azért nem lőtt gólt, mert iknább középpályásnak állt és csatártársait segítette, sőt, nem is egy gólpasszt adott. No meg mindig Xavit és Iniestát hozzák fel ba*zki, mikor ott van az egész csapat, akik egy színvonalon vannak. De mégegyszer a ku*va anyját, hogy azt sem veszitek legtöbbször észre, hogy amikor lepasszolják Messinek a labdát, ő neki tovább kell vinni, és lőni(amihez ugyancsak nagy tehetség kell) Szerintem a Barcában mindenki egy színvonalan van, az újak is hamarosan azon lesznek, hiszen beletanulnak a sokpasszos játékba... még írnák itt kétszázezer sort, csak annyi a baj, hogy mennem kell. na hello

2010. nov. 2. 14:47
 43/48 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Zrao0ROwpAM <- Itt van Messi, és nem a csapattársai tolták előtte a labdát. Ennyit erről
2010. nov. 2. 14:51
 44/48 anonim ***** válasza:
2010. nov. 2. 14:54
 45/48 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:47

Na végre egy értelmes gondolkodású ember!Megírtad helyettem amit már amúgyis le akartam írni :D köszi!

12:53-as voltam

2010. nov. 3. 00:17
 46/48 anonim ***** válasza:

2 videón az látható, hogy mi a spanyol liga védelme.. :D:D:D:D:D:D:D:D

oltod magad, grat!

VB-n mikor csinált ilyet? :O ;D

de BL-ben sem nagyon megszokott ez... (=soha)

2010. nov. 4. 11:12
 47/48 anonim ***** válasza:
Kabd be anyád, bu*ifarok
2010. nov. 4. 15:12
 48/48 anonim ***** válasza:

11:12

ja a spanyol ligában a védelem tiszta szar... végülis csak, a spanyol első osztály... minden szar kklub feltud oda jutni :D v nemis? ez vhogy nem lenne fura?

ja de kül meg nagyon el lett térve az eredeti témától

és hogyí arra válaszoljak: nem, én is focista vagyok, és soha az életben nem aakrnék a Reálba játszani, de tényleg sokan akarnak

néztem ilyen akadémia oldalt és ott volt midnen 2. gyereknél a cél h : Reálban játszani.

2010. nov. 5. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!