Minden játékos álma a Real?
"...Messit pedig inkább hagynám, nem adtam volna aranylabdát egy olyan játékosnak aki Xavi és Iniesta nélkül, (ill erősebb ligában) szart sem ér. (VB: 0 gól)"
Azt a jó ku*va anyját, hogy senki sem veszi észre, hogy a VBn azért nem lőtt gólt, mert iknább középpályásnak állt és csatártársait segítette, sőt, nem is egy gólpasszt adott. No meg mindig Xavit és Iniestát hozzák fel ba*zki, mikor ott van az egész csapat, akik egy színvonalon vannak. De mégegyszer a ku*va anyját, hogy azt sem veszitek legtöbbször észre, hogy amikor lepasszolják Messinek a labdát, ő neki tovább kell vinni, és lőni(amihez ugyancsak nagy tehetség kell) Szerintem a Barcában mindenki egy színvonalan van, az újak is hamarosan azon lesznek, hiszen beletanulnak a sokpasszos játékba... még írnák itt kétszázezer sort, csak annyi a baj, hogy mennem kell. na hello
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:47
Na végre egy értelmes gondolkodású ember!Megírtad helyettem amit már amúgyis le akartam írni :D köszi!
12:53-as voltam
2 videón az látható, hogy mi a spanyol liga védelme.. :D:D:D:D:D:D:D:D
oltod magad, grat!
VB-n mikor csinált ilyet? :O ;D
de BL-ben sem nagyon megszokott ez... (=soha)
11:12
ja a spanyol ligában a védelem tiszta szar... végülis csak, a spanyol első osztály... minden szar kklub feltud oda jutni :D v nemis? ez vhogy nem lenne fura?
ja de kül meg nagyon el lett térve az eredeti témától
és hogyí arra válaszoljak: nem, én is focista vagyok, és soha az életben nem aakrnék a Reálba játszani, de tényleg sokan akarnak
néztem ilyen akadémia oldalt és ott volt midnen 2. gyereknél a cél h : Reálban játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!