Minden játékos álma a Real?
Mert Fabregas, úriember, és tudja mi az a tisztelet! Máskülönben már rég a Barcához ment volna.
Ne kezdjüki már bondolgatni Ronaldo lelkét hogy miért lett ilyen. Jöhet cigánytelepről, vagy a milliomós szülőktől, semmi nem jogosít fel arra senkit hogy ilyen ocsmány módon viselkedjen. Érdekes hogy aakkor ezek szerint a MU, a Reál és még a portugál válogatott ezdője is mindig azt utasítja neki hogy dobja föl magát ha hozzáérnek egy ujjal, meg azt is hogy aztán sírásra görbült szájjal nyafogjon a sporinál mint egy kislány....Persze kell a dráma néha, de ennyire látványos ripacskodásokat egy PROFITÓL nem várna az ember....
Nekem ha a jó focistát definiálnom kéne mimimum hozzá írnám hogy legalább minimális ALÁZAT legyen benne a játék iránt. C.Roniban én csak egy zsoldoskatonát látok, aki nem tudja méltósággal viselni ha veszít!
"nem láttad Reináék és Puyolék mit csináltak a VB alatt? Mindenféle videókat mutogatnak neki nyilvánosan + Barca mezt húzogatnak rá részegen.. na meg ot vannak Piqué számos nyilatkozatai.. elég gáz sztem."
ez inkább aranyos mint gáz, szerintem :D Cesc jóbarátjuk, ennyi.
19:43!
Első sorral egyetértek.
CRhez pedig: Nem védeni akarom, vagy ilyesmi. Én is utálom mint embert, mivel nagyképű, hisztis és valami nem oké a sexualitásával. Emberileg nállam is teljesen leszerepelt, ezt nem vitatom. Egyetlen egy amit tisztelek/szeretek benne, az amit a pályán művel (azon kívül nem, és am sincs közöm hozzá, az ő dolga h h tünteti fel magát nyilvánosan) És játéktudást nem a műeséseket, hisztizéseket értem, hanem a szabadjaira, cseleire, lövéseire. Egyedülálló labdakezelése van és ez az ami nagyon megfogott benne. Persze továbbra is Thierry Henry a példaképem, egy ilyen ember ezen nem változtat. És ha valaki azt mondja hogy CR példakép az hülye! Hiányzik belőle az emberség.
"MU, a Reál és még a portugál válogatott ezdője is mindig azt utasítja neki hogy dobja föl magát ha hozzáérnek egy ujjal, meg azt is hogy aztán sírásra görbült szájjal nyafogjon a sporinál mint egy kislány"
Ezt nem mondanám.. Az lehet h mind3 menedzser kihasználja hogy jól lő szabadot,( hiszen ha a sorfalban nem akad el, csak 1-2 kapus tudja kiszedni) az, hogy "sírásra görbült szájjal nyafog" nem az edző mondta neki, ez csak az ő sexuális problémáival tudnám összefüggésbe hozni.. szerintem az edző/k csak annyit mond/anak neki, hogy kapuközelben minden alkalmat használj ki hogy ne maradj lábon. Igaz én megye2-ben játszok de ezt nekünk is szokta mondani az edző, de nem úgy h menjünk a sporihoz sírni, hanem essünk el, ha befújja akkor pedig próbáljuk értékesíteni.
Olvasgatom itt a válaszokat és gondoltam én is hozzászólok.Nem titkolom h Barca drukker vagyok,a Realt ki nem állhatom és sosem drukkolok nekik,a játékosaikat szintén rühellem, kivéve néhányat.Higuaint és Di Mariát kifejezetten szeretem, mivel fanatikus argentin drukker vagyok, de sajnálom h a reálnál vannak.Ettől függetlenül drukkolok a jó teljesítményükért.na mind1
Szerintem az h Raúlt eladták és még fizettek is neki h menjen, az nagyon gusztustalan...sajnálom h a klub amit több mint egy évtizeden át szolgált ilyen ocsmányul lepattintotta, nem ezt érdemelte volna.Ráadásul hogy odaadták a mezét annak a majomnak... Amugy tényleg nevetséges hogy mit csinálnak, minden játékost megvesznek aztán eladják őket, de ez az ő dolguk.Én azt a majmot ki nem állhatom akit edzőnek csúfolnak, aki egy egoista, arrogáns segg, aki állandóan a Barcát ócsárolja és vádolja a játékosokat műeséssel, miközben CR-t védi hogy ő soha de soha nem színészkedik...
A barcáról meg annyit hogy ők legalább saját nevelésű játékosokkal játszanak, 1-2 játékost leszámítva nagyon sportszerűek és az utolsó percig hajtanak.A kérdésre válaszolva pedig egyáltalán nem akar minden játékos a Realban játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!