Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minden játékos álma a Real?

Minden játékos álma a Real?

Figyelt kérdés
Persze, tudom mindenki a kedvenc klubjában játszana legszívesebben, (én is az Arsenalban) de lehetséges hogy belül mindenki álma az, hogy a Real Madridban játsszon? Hiszen a legnagyobb múltú klub, hihetetlen sok trófeával, és hihetetlen játékosok játszottak/anak ott. Gondolok itt Raúlra, Zidanera, Puskásra, Nistelrooyra, Casillasra, vagy C. Ronaldora. De elképzelem magamban hogy kapok egy vastag borítékot, kinyitom, rajta a Real madrid címer, benne hogy engem akarnak, alul ott José Mourinho és az elnök aláírása, azthiszem nem sokmindenki bírna ellenállni neki :) (kivéve persze a Barcások)
2010. okt. 31. 17:42
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
19:05 "kipróbáltuk?" ebben hol a tisztelet? a 19:03 teljesen jogosan beszél a tiszteelti részről, (Raúl,Juve stb) de nem könyörögnek? nem láttad Reináék és Puyolék mit csináltak a VB alatt? Mindenféle videókat mutogatnak neki nyilvánosan + Barca mezt húzogatnak rá részegen.. na meg ot vannak Piqué számos nyilatkozatai.. elég gáz sztem. Cesc nem ilyen, nagyon jól tudja hogy mit tett érte az Arsenal, és meg akarja köszönni. Azt nem zárom ki hogy visszamegy, mert biztos vissza fog, de még csak 23 éves, és hogy így manipulálják csak rosszabbul játszik és elba*nak neki mindent.. Miért nem lehet elfogadni hogy JELENLEG az Arsenal játékosa és ott akar játszani??? MAJD át fog menni a BArcába gondolom, mert oda húzza a szíve.. ( bár ezt sem értem ha engem kiraknak 16évesen csak úgy, nem biztos hogy visszamennék)
2010. okt. 31. 19:11
 12/48 A kérdező kommentje:
19:07 arról, hogy nagyképű, ő tehet is meg nem is.. ugye szegény volt és egy valamiben kitűnt a többek között, természetesen ezt ki is mutatta, mert ő így jobban el tudta viselni azokat a hiányosságokat amiből ő kimaradt. de ott van ellentétnek Ronaldinho, akinél ugyan ez a szitu, csak ő tudta kezelni ezt és nem lett egy nagyképű f*sz. Ronaldo nem tudta, ezért nem kell őt hibáztatni, itt fejben gyenge. a szinészkedésről meg: Szerintem emiatt sem CSAK ő okolható. tegyük fel te vagy a MU menedzsere, van egy kiváló szélsőd, és látod hogy kiválóan rugja a szabadokat. miért ne használná ki? Sir Alex sztem jól csinálta, kihasználta azt, hogy Ronaldo kiválóan rugja a szabadokat, és mondta neki, hogy amikor csak lehet, ne maradjon állva. ez neki parancs. és nem egy gólt hozott így a MU-nak. és már csak azért sem lehet csak őt okolni, mert ha műesés, akkor a bíró miért fújja le? (erről esetleg a vezetők tehetnek hogy manipulálták a bírót de ehhez CR-nek semmi köze. (am én nem vagyok Realos csak ki nem állhatom a Barcát.)
2010. okt. 31. 19:17
 13/48 anonim ***** válasza:
Haha, azt levettük az írásodból, hogy nem csíped a Barcát.De Fabregas megmondta, hogy ő jött volna a barcához, nem értem miért nem fogod fel, több helyen is olvastam már róla.....
2010. okt. 31. 19:21
 14/48 A kérdező kommentje:
Igen tudom volt ilyen nyilatkozat. És olyan is, hogy 5éves szerződése van, ami az Arsenalhoz köti. És sztem ha annyira akart volna menni mint ahogy egy két ember állítja, nem Wengeren múlik hogy nem megy, hiszen köztudott hogy milye könnyen el tudja adni a legjobb játékosait. (Henry,Anelka,Hleb,Flamini) ha ennyit mond, : "Arséne, engedj el" 99% h a Barcában van. De pl ott van az is, hogy Hivatalos ajánlat érkezett érte, elutasítottuk. ha Cesc annyira menni akart volna, most lázadna mint az állat és olyan szinten játszana mint én. De !!EGYENLŐRE!! boldog itt és itt akar játszani. Mi felfogjuk hogy Katalán, oda húzza a szíve és vissza fog menni. a Barcások azt fogják fel hogy egyenlőre a miénk. Ha menni akar, úgys menni fog. (nem kis tényező az sem, hogy közel 50M-t ér, és ha Wenger meglát ennyi pénzt....)
2010. okt. 31. 19:26
 15/48 A kérdező kommentje:
Amugy csak unatkozok és szerettem volna egy kultúrált vitát ami nem az én csapatomról szól:D
2010. okt. 31. 19:28
 16/48 anonim ***** válasza:

Mert Fabregas, úriember, és tudja mi az a tisztelet! Máskülönben már rég a Barcához ment volna.

Ne kezdjüki már bondolgatni Ronaldo lelkét hogy miért lett ilyen. Jöhet cigánytelepről, vagy a milliomós szülőktől, semmi nem jogosít fel arra senkit hogy ilyen ocsmány módon viselkedjen. Érdekes hogy aakkor ezek szerint a MU, a Reál és még a portugál válogatott ezdője is mindig azt utasítja neki hogy dobja föl magát ha hozzáérnek egy ujjal, meg azt is hogy aztán sírásra görbült szájjal nyafogjon a sporinál mint egy kislány....Persze kell a dráma néha, de ennyire látványos ripacskodásokat egy PROFITÓL nem várna az ember....

Nekem ha a jó focistát definiálnom kéne mimimum hozzá írnám hogy legalább minimális ALÁZAT legyen benne a játék iránt. C.Roniban én csak egy zsoldoskatonát látok, aki nem tudja méltósággal viselni ha veszít!

2010. okt. 31. 19:43
 17/48 anonim ***** válasza:

"nem láttad Reináék és Puyolék mit csináltak a VB alatt? Mindenféle videókat mutogatnak neki nyilvánosan + Barca mezt húzogatnak rá részegen.. na meg ot vannak Piqué számos nyilatkozatai.. elég gáz sztem."

ez inkább aranyos mint gáz, szerintem :D Cesc jóbarátjuk, ennyi.

2010. okt. 31. 19:47
 18/48 A kérdező kommentje:

19:43!

Első sorral egyetértek.

CRhez pedig: Nem védeni akarom, vagy ilyesmi. Én is utálom mint embert, mivel nagyképű, hisztis és valami nem oké a sexualitásával. Emberileg nállam is teljesen leszerepelt, ezt nem vitatom. Egyetlen egy amit tisztelek/szeretek benne, az amit a pályán művel (azon kívül nem, és am sincs közöm hozzá, az ő dolga h h tünteti fel magát nyilvánosan) És játéktudást nem a műeséseket, hisztizéseket értem, hanem a szabadjaira, cseleire, lövéseire. Egyedülálló labdakezelése van és ez az ami nagyon megfogott benne. Persze továbbra is Thierry Henry a példaképem, egy ilyen ember ezen nem változtat. És ha valaki azt mondja hogy CR példakép az hülye! Hiányzik belőle az emberség.

2010. okt. 31. 19:59
 19/48 A kérdező kommentje:

"MU, a Reál és még a portugál válogatott ezdője is mindig azt utasítja neki hogy dobja föl magát ha hozzáérnek egy ujjal, meg azt is hogy aztán sírásra görbült szájjal nyafogjon a sporinál mint egy kislány"

Ezt nem mondanám.. Az lehet h mind3 menedzser kihasználja hogy jól lő szabadot,( hiszen ha a sorfalban nem akad el, csak 1-2 kapus tudja kiszedni) az, hogy "sírásra görbült szájjal nyafog" nem az edző mondta neki, ez csak az ő sexuális problémáival tudnám összefüggésbe hozni.. szerintem az edző/k csak annyit mond/anak neki, hogy kapuközelben minden alkalmat használj ki hogy ne maradj lábon. Igaz én megye2-ben játszok de ezt nekünk is szokta mondani az edző, de nem úgy h menjünk a sporihoz sírni, hanem essünk el, ha befújja akkor pedig próbáljuk értékesíteni.

2010. okt. 31. 20:10
 20/48 anonim ***** válasza:

Olvasgatom itt a válaszokat és gondoltam én is hozzászólok.Nem titkolom h Barca drukker vagyok,a Realt ki nem állhatom és sosem drukkolok nekik,a játékosaikat szintén rühellem, kivéve néhányat.Higuaint és Di Mariát kifejezetten szeretem, mivel fanatikus argentin drukker vagyok, de sajnálom h a reálnál vannak.Ettől függetlenül drukkolok a jó teljesítményükért.na mind1

Szerintem az h Raúlt eladták és még fizettek is neki h menjen, az nagyon gusztustalan...sajnálom h a klub amit több mint egy évtizeden át szolgált ilyen ocsmányul lepattintotta, nem ezt érdemelte volna.Ráadásul hogy odaadták a mezét annak a majomnak... Amugy tényleg nevetséges hogy mit csinálnak, minden játékost megvesznek aztán eladják őket, de ez az ő dolguk.Én azt a majmot ki nem állhatom akit edzőnek csúfolnak, aki egy egoista, arrogáns segg, aki állandóan a Barcát ócsárolja és vádolja a játékosokat műeséssel, miközben CR-t védi hogy ő soha de soha nem színészkedik...

A barcáról meg annyit hogy ők legalább saját nevelésű játékosokkal játszanak, 1-2 játékost leszámítva nagyon sportszerűek és az utolsó percig hajtanak.A kérdésre válaszolva pedig egyáltalán nem akar minden játékos a Realban játszani.

2010. okt. 31. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!