Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Minden játékos álma a Real?

Minden játékos álma a Real?

Figyelt kérdés
Persze, tudom mindenki a kedvenc klubjában játszana legszívesebben, (én is az Arsenalban) de lehetséges hogy belül mindenki álma az, hogy a Real Madridban játsszon? Hiszen a legnagyobb múltú klub, hihetetlen sok trófeával, és hihetetlen játékosok játszottak/anak ott. Gondolok itt Raúlra, Zidanera, Puskásra, Nistelrooyra, Casillasra, vagy C. Ronaldora. De elképzelem magamban hogy kapok egy vastag borítékot, kinyitom, rajta a Real madrid címer, benne hogy engem akarnak, alul ott José Mourinho és az elnök aláírása, azthiszem nem sokmindenki bírna ellenállni neki :) (kivéve persze a Barcások)
2010. okt. 31. 17:42
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

olvastam egy olyat, hogy a spanyol liga egy erős liga...

kiröhögöm ezt a részt! egy liga nem lehet erős ahol van 2 csapat meg néha 2-3 ami jó (sevilla, valencia, villareal), na szóval ez nem liga, spanyol foci nem létezik, spanyol "foci" annál inkább.

reál teljesen értelmetlen amit csinál, ezzel illetném őket: játékostemető, sajnálom, volt egy múltjuk és ennyi. spanyolországban (ami egy szar liga) talán (!) megállja a helyét, de BL-ben mit tesz, nagyobb csapatok ellen? kiesik.

megveszi benzemát a lyon legjobb játékosát, lyon igencsak összeomlik, majd ki veri ki a reált? hát a lyon.. reált csak azért szeretik, mert úgyis oda fog szerződni a kedvenc játékosunk, mert mindenkit megvesz akinek egy kicsit neve van...

barcelónát sokkal inkább nevezném csapatnak.. még max. 2 évig tart a virágzásuk, aztán veteránok szépen elmennek, hirtelen meggyengül messike meg nem fogja vinni a hátán a csapatot, mindenki messit élteti, amikor olyan játékosok előtt, mint xavi, iniesta ha tized annyira lenne sikeres..

[2008-ban kitalálták, hogy spanyolország legyen a foci nagyhatalom, tegyük fel, hogy az EB-t még hihetően "megnyerték", na de kérem szépen, amit a VB-n műveltek, művelt a FIFA az botrány, minden spanyol drukker tudja, csak fáj bevallani és rögtön jön az, hogy "neeeem, csak irigy vagyok"..

2010. nov. 1. 00:00
 22/48 anonim ***** válasza:

előző vagyok

robbent és sneijdert is érdemes volt megvenni, hozzáteszem, hogy ha a FIFA nem rendezi meg a döntőt akkor most 2 világbajnok játékost adott volna el a reál, de így nem...

robbent bájern, sneijder meg inter színekben ott volt a BL döntőben, és igen őket adták el, mert azonnal meg kellet venni ahogy nevük lett, majd eladni, mert áá mégsem, gratulálok

2010. nov. 1. 00:05
 23/48 A kérdező kommentje:
a Spanyol liga sztem sem erős.. annál inkább a Premier League.. Messit pedig inkább hagynám, nem adtam volna aranylabdát egy olyan játékosnak aki Xavi és Iniesta nélkül, (ill erősebb ligában) szart sem ér. (VB: 0 gól)
2010. nov. 1. 00:26
 24/48 anonim ***** válasza:
teljesen így látom én is :) (00:00)
2010. nov. 1. 00:46
 25/48 anonim ***** válasza:

"A válasz megírója 52%-ban hasznos válaszokat ad

A válasz megírásának időpontja: ma 0:00"

bocsi a kérdésért, tudom h le leszek érte ugatva, de mit is művelt a fifa a vb-n?meg miért volt megrendezett a spanyolok győzelme?nem vagyok spanyol drukker, de szerintem ez hülyeség.van egy olyan érzésem hogy Te holland drukker lehetsz..

a Barcáról meg annyit, hogy meglátjuk mi lesz 2 vagy 5 év múlva.szerintem akkor is ők lesznek a legjobbak,a real mindig csak második lehet.

Messiről meg annyit h a f*szom ki van azzal h Xavi meg Iniesta bla bla bla...meg h spanyolországban nincs védelem azért tud Messi annyi gólt lőni..akkor miért lett bl-gólkirály?Tény h Xavi és Iniesta nagyon jó játékosok, de ebben a szezonban Messi jónéhány olyan gólt lőtt, amihez a két középpályás zseninek semmi köze sem volt.Ha jól tudom Xavi egyetlen gólpasszt sem adott neki még...és igen nektek van biztos igazatok h Messi húdeszar, meg Xavi és Iniesta nélkül nem ér semmit, valószínű ez az amiért minden klub szívesen látná Messit és őt tartják a posztján a világ legjobbjának.

Aki azt mondja h Messi szar, az valószínű azért mondja mert utálja a Barcát vagy az argentinokat, vagy csak irigy.

2010. nov. 1. 01:16
 26/48 A kérdező kommentje:
A VB előtt csúcsformában volt a Barcában, jött a VB lőtt 0 gólt, és most megint csúcsforbában van.. azért érdekes.. fele ennyi gólt nem lőne egy olyan csapatban ahol nem olyan kp-k vannak mögötte hogy oda rúgják neki a labdát ahova kéri. (nem 2m-el odébb, hanem hajszálpontosan a lábfejére)
2010. nov. 1. 11:05
 27/48 A kérdező kommentje:

Mascherano,Gutiérrez,Di María,Insúa stb.. nem képesek olyan passzokra (és itt nem csak gp-okra gondolok) mint a Barcában Xavi vagy Inietsa.. és ez meg is látszott rajta.(A legesélyesebbnek tartották a gk-i címre) Én nem azt mondom Messire hogy szar, (Amúgy BL gk azért lehetett mert ott is a Barcában játszik) hanem hogy keményebb ligában, ill rosszabb csapatban nem biztos hogy ilyen kiemelkedő lenne..

Az a baj, hogy egyesek teljesen el vannak vakulva Messi láttán, és nem veszik észre hogy mégsem a legeslegeslegjobb.. értem ezalatt azt is, hogy a VB 0 gólja érdekes módon hamar el lett felejtve, ha Ronaldo lett volna ilyen szar még mindíg erről beszélnének.. kicsit fel van fújva a gyerek

2010. nov. 1. 11:15
 28/48 anonim válasza:
Jól le lettem pontozva csak, mert Barcás vagyok, ezért nem szeretek ilyenekre válaszolni!
2010. nov. 1. 12:21
 29/48 anonim ***** válasza:
Mert Ronaldo hány gólt rúgott is a VB-n? 1-et? Észak Kórea ellen akiknek 7-et bevágtak?
2010. nov. 1. 12:26
 30/48 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le az biztos senkinek nem adok semmit. Én is le lettem csak azért mert nem istenítettem Messit egy másik kérdésnél..-.-

nem itt nem azt akartam kiemelni h Ronaldo jó volt, hanem h Messi volt sz*r a Barca nélkül

2010. nov. 1. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!