Minden játékos álma a Real?
olvastam egy olyat, hogy a spanyol liga egy erős liga...
kiröhögöm ezt a részt! egy liga nem lehet erős ahol van 2 csapat meg néha 2-3 ami jó (sevilla, valencia, villareal), na szóval ez nem liga, spanyol foci nem létezik, spanyol "foci" annál inkább.
reál teljesen értelmetlen amit csinál, ezzel illetném őket: játékostemető, sajnálom, volt egy múltjuk és ennyi. spanyolországban (ami egy szar liga) talán (!) megállja a helyét, de BL-ben mit tesz, nagyobb csapatok ellen? kiesik.
megveszi benzemát a lyon legjobb játékosát, lyon igencsak összeomlik, majd ki veri ki a reált? hát a lyon.. reált csak azért szeretik, mert úgyis oda fog szerződni a kedvenc játékosunk, mert mindenkit megvesz akinek egy kicsit neve van...
barcelónát sokkal inkább nevezném csapatnak.. még max. 2 évig tart a virágzásuk, aztán veteránok szépen elmennek, hirtelen meggyengül messike meg nem fogja vinni a hátán a csapatot, mindenki messit élteti, amikor olyan játékosok előtt, mint xavi, iniesta ha tized annyira lenne sikeres..
[2008-ban kitalálták, hogy spanyolország legyen a foci nagyhatalom, tegyük fel, hogy az EB-t még hihetően "megnyerték", na de kérem szépen, amit a VB-n műveltek, művelt a FIFA az botrány, minden spanyol drukker tudja, csak fáj bevallani és rögtön jön az, hogy "neeeem, csak irigy vagyok"..
előző vagyok
robbent és sneijdert is érdemes volt megvenni, hozzáteszem, hogy ha a FIFA nem rendezi meg a döntőt akkor most 2 világbajnok játékost adott volna el a reál, de így nem...
robbent bájern, sneijder meg inter színekben ott volt a BL döntőben, és igen őket adták el, mert azonnal meg kellet venni ahogy nevük lett, majd eladni, mert áá mégsem, gratulálok
"A válasz megírója 52%-ban hasznos válaszokat ad
A válasz megírásának időpontja: ma 0:00"
bocsi a kérdésért, tudom h le leszek érte ugatva, de mit is művelt a fifa a vb-n?meg miért volt megrendezett a spanyolok győzelme?nem vagyok spanyol drukker, de szerintem ez hülyeség.van egy olyan érzésem hogy Te holland drukker lehetsz..
a Barcáról meg annyit, hogy meglátjuk mi lesz 2 vagy 5 év múlva.szerintem akkor is ők lesznek a legjobbak,a real mindig csak második lehet.
Messiről meg annyit h a f*szom ki van azzal h Xavi meg Iniesta bla bla bla...meg h spanyolországban nincs védelem azért tud Messi annyi gólt lőni..akkor miért lett bl-gólkirály?Tény h Xavi és Iniesta nagyon jó játékosok, de ebben a szezonban Messi jónéhány olyan gólt lőtt, amihez a két középpályás zseninek semmi köze sem volt.Ha jól tudom Xavi egyetlen gólpasszt sem adott neki még...és igen nektek van biztos igazatok h Messi húdeszar, meg Xavi és Iniesta nélkül nem ér semmit, valószínű ez az amiért minden klub szívesen látná Messit és őt tartják a posztján a világ legjobbjának.
Aki azt mondja h Messi szar, az valószínű azért mondja mert utálja a Barcát vagy az argentinokat, vagy csak irigy.
Mascherano,Gutiérrez,Di María,Insúa stb.. nem képesek olyan passzokra (és itt nem csak gp-okra gondolok) mint a Barcában Xavi vagy Inietsa.. és ez meg is látszott rajta.(A legesélyesebbnek tartották a gk-i címre) Én nem azt mondom Messire hogy szar, (Amúgy BL gk azért lehetett mert ott is a Barcában játszik) hanem hogy keményebb ligában, ill rosszabb csapatban nem biztos hogy ilyen kiemelkedő lenne..
Az a baj, hogy egyesek teljesen el vannak vakulva Messi láttán, és nem veszik észre hogy mégsem a legeslegeslegjobb.. értem ezalatt azt is, hogy a VB 0 gólja érdekes módon hamar el lett felejtve, ha Ronaldo lett volna ilyen szar még mindíg erről beszélnének.. kicsit fel van fújva a gyerek
Nem én pontoztalak le az biztos senkinek nem adok semmit. Én is le lettem csak azért mert nem istenítettem Messit egy másik kérdésnél..-.-
nem itt nem azt akartam kiemelni h Ronaldo jó volt, hanem h Messi volt sz*r a Barca nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!