Egy amerikai foci játékos milyen gyors lenne Usain Boltal szemben?
Ebben biztos voltam mert akkor nem Boltot tartanánk a világ leggyorsabb emberének :D
Inkább a reális időeredmények érdekelnének
Nyilván Bolt lenne a gyorsabb 100 méteren, de azért egy jobb futójátékos közelítheti a 10,5-öt szerintem.
Azt már nehezebb megtippelni,hogy Bolt mit tudna 40-en,mikor neki nem az a profilja,de szerintem ott is ő nyerne.
Szerintem, ha a Bolt világcsúcs idejét, formáját akarjuk 40 yardra levetíteni, akkor az inkább 4,2 - 44 km/h-ás max. sebessége volt, mivel a táv második és harmadik harmadában gyorsabb - ott is éri el a maximális sebességét - ezért, ott egy 42 km/h körüli átlaggal futhat, ugye a teljes átlaga 37,58 km/h.
De ami nagyon fontos, hogy mindez függ a szélviszonyoktól, Bolt ideje pont egy nagyon ideális formában és körülmények közt "fogant", ez szinte megismételhetetlen, ő maga is inkább 9,7 körül szokott futni, arra szokott beállni, ez egy nagyon nagy idő lett, évekig még állni fog, az biztos.
Szóval úgy gondolom, hogy pont közelítené a rekordot, talán pont megdöntené. Egyébként izom terén Bolt se piskóta, közel 100 kg, igaz 1,9 m feletti testmagassággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!