Minden játékos álma a Real?
A zsoldoskatonáknak egészen biztosan....főleg a mostani Real, C.Ronaldóval, a Raúltól elkobozott 7-es mezben... meg zsozémurinnyóval aki elküldte a kllub legendáját holmi schalkéba....na nem, én nem kérnék ebből. Inkább mennék egy Juventusba, ami bár nem ért el annyi mindent mint a Reál, de ott legalább jóban-rosszban kitartanak a klub mellet a játékosok, nem cserélődik le minden évben a teljes gárdai, és nincs olyan phöcs edzőjük aki elküldené mondjuk Del Pierot, hogy valami kis nagyképűűtakonypócé legyen a 10-es mez...ugyanez van az Interrel is, nyerhetnek akár idén is BL-t, vagy scudettót vagy anyámtyúkját, de soha a büdös életben nem tudnám kedvelni őket, mert UNDORÍTÓAK!!!! és ha már spanyol klubról van szó akkor százszor inkább igazolnék a szimpatikus Barcába, ami nincs tele nagyképű primadonnákkal,(Ibra is elhúzott végre!) és az edzőjük sem egy nagypofájú kis mitugrász!
EGY SZÓ MINT SZÁZ:
Jóérzésű játékos, nem szívesen igazolna a Real Madridba. Egyedül Iker Casillast & Ramost & Xabit tisztelem, de ők igazi REÁLOSOK, nem zsoldokatonák. Sajnos Kaka is eladta nekik a lelkét :(
Bár bocsánat de szerintem mostanában a Barca sokkal undorítóbb mint a Real.. Miért is?
Tavaly megnyertek mindent, tökéletes volt a csapat. Erre eladják Eto'o-t, és megvették helyette Ibrahimovic-t. és miért? ( ne jöjjetek azzal h nem viselkedett úgy ahogy kell.. azt meg lehet oldani) hát mi másért? nagy néév.. grat. Aztán.. Ott lenne Messi - Ibra - gondolom Xavi v Iniesta a tkp.. de Guardiolának ez nem elég jó, megveszi Ibra helyett David Villát, hogy mégnagyobb név legyen a klubban. Grt.. és ha ez még nem elég, kp-ra is megvette Mascheranot h a kp is kapjon még egy klasszist. Tehát az elmúlt évben vett Guardiola 3 sztárt, miközben erre semmi szüksége nem volt a Barcának! (ja és a Fabregas ügyről még nem is beszéltem) A Real politikája sem jó nem azt mondom, de ők legalább azért vesznek játékosokat, hogy nyerjenek valamit, és nem azért hogy minnél több nagyobb név legyen a klubban. Raúlt is megértem h mondjátok, nem volt szép dolog eladni de az is tény h 30 fölött van, nem tudná hozni azt a szintet mint most CR-ék. A mezszámot meg hagyjuk már.. egy 7-es szám könyörgöm -.- . na szóval szerintebb a Barca most sokkal szánalmasabb dolgot művel, mint a Real. Cesc-t is kidobták 16 évesen, most meg könyörögnek neki h jöjjön vissza... szánalmas. (főleg a módszereik) Remélem meglesz a Realnak a BBVA, szetm az El Classico dönt el mindent. CR-t meg inkább nem szidnám.. tény h nagyképű, ez nem szép, (leg neki van is mire) de azért meg lehet hajolni a játéktudása előtt azt hiszem..
Bocs az offért, de kíváncsi vagyok, mekkora balhé fog itt kerekedni a realosok és a barcások között.:D
(én kicsit kétszínű vagyok, mert mindkettőt szeretem, de a barcát azért jobban)
Nyilván gondolta Guardiola hogy Ibrát elfogja küldeni, ezért vásárolta meg Villát, ...amúgy meg nem hiszem hogy Villa nagyobb név/sztárt lenne mint Ibra...egyszerűen csak jobb játékos, és jobban beleillik a Barcába...persze lehet hogy a Barca se csinál mindent tökéletesen, de nem akkora játékos temető mint a Real...Fabregas-ügy: nem könyörgnek neki, Fabregas már rég óta a spanyol csapattársaival akar játszani, szinte nyíltan megmondta, csak Wegner nem engedte...hülye lenne Guardiola ha nem igazolná le...
Raúl ügy: épp erről beszélek, 30 fölött van, nem olyan mint CR-ék, de néha napján vannak olyan dolgok amikor nem CSAK a győzelem számít... Ezért hoztam fel példának a Juventust, Del Piero 17 éve van ott, 36 éves, persze hogy nem olyan mint fiatalon, de létezik olyan is hogy TISZTELET. Nem felejtették el neki hogy mennyit tett a Juventusért....de mondhatnám még a Romát, Totti se mai csirke már, vagy ott van a Milan, Gattuso, Pirlo, mind harminc fölöttiek, de tiszteletből nem dobják csak úgy ki őket! Ha ezekre a klubokra gondolok akkor ezek a nevek jutnak eszembe, de ha Reálra semmi, mert minden évben mások játszanak benne. Én egy ilyen csapatot nem tudok szeretni. Ha meg a sztárhajhászolásról beszélünk, Kakát vajon a Milánban nyújtott teljesítménye alapján igazolták le? Az utolsó 2 ott töltött éve alapjá nem...
Ja és még annyi: C.Ronaldo lehet akármilyen jó játékos, egy nagyképű színészpalánta, és ez alól semmi nem mentesíti. Szerintem a jó focistához a sportszetűség is hozzátartozik... Én inkább szeretek egy egyszerűbb csapatot, mint egy világverőt ami tele van nagyképű primadonnákkal....
Szóval csak annyit akarok mondnai, hogy karrier szempontjából biztosan jó választás a Real, de emberségből nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!