Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy juthat el valaki arra...

Hogy juthat el valaki arra pontra, hogy képes a magyar válogatott ellen szurkolni?

Figyelt kérdés

Liberális médiumok hozzászólói a mai meccsen a skótoknak szurkolnak. Nyilván nem mindenki, láttam normális hozzászólást is, de elég aggasztó, hogy rengeteg ember a saját nemzete ellen képes drukkolni.

Ha valaki nem szereti a focit, az nem elég ok.

Én például a vízi sportokat nem szeretem, nem is értek hozzájuk. Mégis a magyaroknak szorítok, ha látok épp egy versenyt.

A válogatott egyébként elenyésző pénzbe kerül az adófizetőknek. Ezek a játékosok külföldön keresik meg a kenyerüket. Az EB meccsekre kapnak pár milliót, de ebbe tán csak nem halunk bele. A Puskás Aréna pedig kellett, szükség volt egy akkora stadionra (még talán kicsi is lett).

Az igazán sok pénzt a klubcsapatok emésztik fel. De emiatt a válogatott ellen kell drukkolni? Nem értem.

2024. jún. 23. 15:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
40%
Hajrá Skócia!!
2024. jún. 23. 15:18
 2/29 anonim válasza:
38%
Idegenszívű megrögzött magyarellenes emberek ezek.
2024. jún. 23. 15:20
 3/29 anonim ***** válasza:
61%

Én nem szeretem a focit, nem szoktam szurkolni senkinek,pláne nem valaki ellen szerintem az már tényleg hülyeség ha valaki ezt csinálja.

Most amúgy szórakozásból fogadtam a magyarok győzelmére, úgyhogy most nekik szurkolok.

2024. jún. 23. 15:21
 4/29 anonim ***** válasza:
73%

Ezt most tényleg megkérdezed ma is? A tegnapi nem volt elég?

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

2024. jún. 23. 15:22
 5/29 anonim válasza:
36%

Mondjuk én azt nem értem, ki az a barom aki csak azért azonosul egy sportolóval/csapattal, mert az magyarul beszél. És ennyi vele az egyetlen. közös tulajdonságod, de te istenittetni akarod ezeket a fitymákat.

Gondolj arra, mindenkinek magánügye mit gondol az adott dologról.

És még valami, hajrá Skócia, hajrá mindenki, aki szarrá veri ezeket a fitymákat!

2024. jún. 23. 15:24
 6/29 A kérdező kommentje:

"de te istenittetni akarod ezeket a fitymákat."

Nem akarok én ilyet. Lehet kritizálni őket. Szerintem és sokak szerint is Szoboszlai nagyon nagyképű, visszavehetne az arcból kicsit. Meg siralmas volt eddig a teljesítményünk, de ettől még biztos nem drukkolok a skótoknak.

#4 Azt a kérdést nem én tettem fel, most látom elsőnek. Legalább mást is zavar a dolog, nem csak engem.

2024. jún. 23. 15:29
 7/29 anonim ***** válasza:
38%

Tegnap óta már megkaptad az isteni felhatalmazást, hogy eldönthesd más kinek szurkolhat?

Tudom nehéz, de fogadd el, hogy semmi közöd hozzá! Mindenki annak drukkol, akinek csak akar.

2024. jún. 23. 15:30
 8/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom megérteni. Alapból nem szeretem/követem a focit. Mint ahogy az úszást, vívást, kézilabdát stb sem. De ha magyar csapat/sportoló játszik világeseményen, ha tehetem megnézem. És soha meg nem fordulna a fejemben, hogy nem szurkolok neki. Mint ahogy az sem, hogy elítélem, ha nem ő nyer. Az ellenfél játékosai ugyan úgy felkelnek hajnalban, feláldozzák az életüket a sport oltárán, megtesznek mindent a győzelemért. Büszke vagyok minden válogatott játékosra, minden olimpikonra. Ez szerintem egy nemzeti minimum kéne hogy legyen. Számomra mindenképpen az.
2024. jún. 23. 15:34
 9/29 Koplárovics Béci ***** válasza:
37%
Orbán politikát csinált a sportból, elsősorban a fociból. Ennek ellenére aki a provokációt felveszi, az csak bizonyítja, hogy van a fidesz birkáitól is lejjebb.
2024. jún. 23. 15:35
 10/29 A kérdező kommentje:

Persze, mindenki annak drukkol akinek akar.

De a magyarok ellen?? Elég beteges.

Ráadásul ezek az emberek többnyire nem is néznek focit. Egy nevet nem tudnának a skót válogatottból felsorolni. Szimplán csak a frusztráció idáig fajult náluk, a gyűlölet vezérli őket sajnos.

2024. jún. 23. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!