Így hogy a magyarok hamar kiírták magukat az EB-ről, melyik válogatottnak fogsz szurkolni a továbbiakban?
Figyelt kérdés
jún. 16. 10:29
4/11 anonim válasza:
1. Még nem írták ki. A 16 még összejöhet, a 8 meg úgysem volt reális soha.
2. Sok csapat szimpatikus volt a régebbi keretekkel, majd ahogy látom a játékaikat, kialakul, hogy idén kiknek drukkolok majd.
5/11 A kérdező kommentje:
Hogyan jöhetne össze? Legközelebb a németekkel játszunk, bombaformában vannak, hazai pályán, azt nem fogjuk megúszni. Esetleg a skótokat tudjuk legyőzni, de abban sem vagyok biztos, legjobb esetben nagy nehezen 1 góllal megverjük őket, az 3 pont és vagy -5ös gólkülönbség, amivel nem lehet továbbjutni. De a realitás talaján maradva 0 vagy 1 pont néz ki.
jún. 16. 11:54
9/11 anonim válasza:
Én a németeknek. És nem, nem azért mert "hazaáruló" vagyok, hanem mert ők játszották a leglátványosabb, leggólgazdagabb focit az első meccsükön. Meg mert régen is sokszor nekik drukkoltam az "aranykorban", a Schweinsteiger, Lahm, Klose, Podolski generáció nagy kedvencem volt, Kroos és Müller még utoljára itt vannak onnét.
10/11 anonim válasza:
Gyönyörű győzelem Romániától, most pedig hajrá Szlovákia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!