Orbán Viktor most csalódott a magyar nemzeti tizenegyben? 😳
Figyelt kérdés
A svájciak elleni vereség után mintha kicsit mérgesen posztolt volna:
“Kár érte.
Most már győzni kell!”
Különösen a kár érte után a pont sugall komoly szemrehányást nekem. Hogy érzitek, mekkora a baj?
jún. 15. 23:33
A kérdező szavazást indított:
Szerintem a főnök nagyon csalódott most és mérges
Szerintem nem vészes a helyzet, csak kicsit csalódott
Szerintem egyáltalán nem csalódott, ezt is szép eredménynek tartja és bízik a még jobb folytatásban
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Hát még a németek elleni meccs után milyen csalódott lesz. Látva a két csapat formáját, kinéz vagy 5 kapott gól minimum.
2/7 anonim válasza:
Mindenki rajtunk fog nevetni a németek utáni meccs után.
3/7 anonim válasza:
Sebaj, majd tol bele még több pénzt, hátha attól jobb lesz szerinte
4/7 anonim válasza:
A csapat nagyképű sz@rokkal van tele. Szoboszlai is inkább edzésre fordítaná az idejét, nem a Mekit reklámozni. Már csak egy lépés Szaúd-Arábia.
5/7 anonim válasza:
#4 Fabrizio Romano szerint az Al Ettifaq szerződéséből ki akarja vásárolni ezen a nyáron
6/7 anonim válasza:
Majd kimegy a kertje végébe és néz egy saját meccset, ahol nyer a csapata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!