Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Más is csalódottságot és...

Más is csalódottságot és dühöt érez a magyar válogatott első EB meccse után?

Figyelt kérdés
Én azt vártam, hogy legalább a kieséses szakaszba gond nélkül tovább fogunk jutni, erre egy közepes erősségű csapat is úgy ment át a magyar védelmen mint kés a vajon, csak az volt a kérdés hány gólnál állnak meg. Úgy hogy ők csoport másodikként jutottak ki a románok mögött, mi meg veretlenül csoport elsőként. Nagyon elkeserítő volt ez a teljesítmény, pláne úgy hogy van erősebb csapat is a csoportban (németek).
jún. 16. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Csalódottságot igen, dühöt nem.
jún. 16. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Én örültem, hogy kikapott a magyar válogatott. De erre is számítottam.
jún. 16. 10:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért hitted azt, hogy olyan könnyű lesz? Az eddigi sikereinket is csak ilyen lópikula válogatottak ellen értük el.
jún. 16. 10:48
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Persze, csalódás, mert úgy gondoltam, lenne esélyünk. Azért a 3-1 kicsit elkeserítő, egy 2-1-re azt mondtam volna, hogy korrekt, a svájciak egy kategóriával jobbak. A 16 azért még simán meglehet.
jún. 16. 11:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Még a meccs előtt mondtam a családomnak, hogy Svájc nyer. Sajnos, igazam lett.
jún. 16. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nos, mivel svájci győzelmet raktam meg, így a végén egyik szemem örül a pénz miatt, másik nyilván szomorú, ha a skótok ellen is kikapunk

akkor leszek igazán csalódott.

jún. 16. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

csalódottságot nem, nem kedvelem a mostani válogatottat, plusz látszik hogy ezek ennyit tudnak, papírforma volt a vereség.

Dühöt annál inkább, de nem a teljesítmény vagy az eredmény miatt. Hanem mert tudom, hogy nálunk Európában egyedüliként, adóforintok százmilliárdjai mennek el erre, ezer más hasznosabb dolog kárára, és íme, ennyi az eredménye. És ha még ez nem lenne elég, állandóan nagy mellénnyel kezdenek minden tornát, a média az egekbe ajnározza őket, sokan még a meccs után is, és inkább az ellenfeleket gyalázzák. Ez meg egyenesen undorító.

Alázat nincs, tudás nincs, beleölt pénz és arcoskodás az meg van. Ettől minden értelmes embernek felmegy az agyvize.

jún. 17. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!