Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Sokan miért temetik rögtön a...

Sokan miért temetik rögtön a magyar válogatottat, holott egy forduló után a skótokat már magunk mögött tudhatjuk a csoport-tabellán?

Figyelt kérdés

Ha fordulónként ennyit lépünk előre, akkor rendben leszünk.

1. Németország 3 pont (5-1)

2. Svájc 3 pont (3-1)

3. Magyarország 0 pont (1-3)

4. Skócia 0 pont (1-5)

jún. 16. 00:41
A kérdező szavazást indított:
Jogos
Én is temetem
26 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert nem csak az összes csoport utolsó esik ki, hanem a két legrosszabb csoportharmadik is. Megnéztem az előző EB-t, csak egy 3 pontos csapat jutott tovább, a másik két 3 pontos kiesett, márpedig a magyaroknak papíron az a maximum ami elérhető, a németek ellen nincs esélyük.

Emellett az sem biztos, hogy a magyarok a skótokkal elbírnak, simán lehet X is a vége vagy akár zakó.

Na meg az sem biztos hogy Svájc elveri a skótokat, mi van ha ikszelnek csak? Aztán ha a szoknyások velünk is ikszelnek, akkor csoport utolsó hely, mert nekik 2 pontjuk lesz, nekünk 1.

És akkor még azt se felejtsük el, hogy jelen pillanatban a skótok valóban az utolsók, de csak gólkülönbség miatt. Az még könnyen borulhat, hiszen ők már túl vannak a házigazdákon, azért akkor a mínusz, ha a németek legalább úgy megszórják a magyarokat mint a skótokat, és/vagy a svájciak kevesebbet nyomnak be nekik (ha ugyan nem 0-0 lesz), akkor máris utolsók lesznek a magyarok azonos pontszám mellett is.

Szóval elég sok forgatókönyv van ami mellett a magyarok kiesnek. Olyan ahol továbbjutnak meg nagyon kevés. A svájciak ellen minimum egy X kellett volna ahhoz hogy komolyabb esély maradjon, az elment, a németek ellen bolond aki 1 pontot is remél, ott a vereség mérete csak a kérdés, a skótok ellen meg lehet hogy már mindegy lesz.

jún. 16. 00:47
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Láttad a skót német meccset? A németek úgy lefocizták őket hogy köpni nem tudtak, ha olyan lesz a teljesítmény mint ma akkor mi többet is kaphatunk mint 5
jún. 16. 00:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Lehet h a skótok szépítő gólján fog múlni a harmadik-negyedik helyen osztozás köztük meg a magyarok között? Van egy ilyen megérzésem.
jún. 16. 01:00
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Nemtudom. Jól írta az #1-es, a németek ellen csak az a kérdés hogy hány gólt kapunk. Skótok ellen kéne minimum 1 pont, de az is kérdéses.

Amúgy nem az a baj, hogy kikaptunk, hanem az hogy hogyan. Egyszerűen minden gól olyan amatőr hiba volt, hogy ezen a szinten egyszerűen nem szabadna hogy előforduljon. Megnézel bármilyen más kicsit színvonalasabb válogatott meccset (horvát, spanyol, olasz), nagyrészt taktikai hibákból kapnak gólokat. Itt meg alapvető technikai elemek sem mennek, mint az egyenes passz, labdalevétel.

jún. 16. 01:15
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
#4 Az 1 pont fix kiesés, semmire nem lenne elég. Még ha tegyük is fel hogy a skótokat pontazonosság (mindkettőnél 2 vereség, egymás elleni X) és jobb gólkülönbség miatt vernénk is, csoportharmadikként akkor sem mész tovább 1 ponttal. Skótok elleni győzelem a minimum hogy valami esély maradjon, de még az sem fix, függ a csoportban a többiek eredményeitől, a gólkülönbségtől és a többi csoportharmadik eredményeitől is. Ugye papíron még lehetne javítani, csak mivel a németek elleni meccs borítékolható hogy 0 pont lesz, így kijelenthető hogy 1 meccs után már nincs a saját kezében a magyar válogatott sorsa.
jún. 16. 01:20
 6/17 A kérdező kommentje:

5:

Igaz, de én nem továbbjutó harmadik helyről beszéltem, csak sima harmadik helyről. Mint a teljes megaláztatás elleni szépségtapaszról.

jún. 16. 01:47
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az se lenne szebb, nem számítana sokat. Mindenki a továbbjutókat jegyzi meg úgyis. Olyan megalázóan kaptunk ki tegnap, hogy az nem igaz, megint a tipikus utolsó perces bekapott magyaros gól mint az írek ellen, meg a 2015 előtti válogatott idejében voltak ilyenek (északírek, románok ellen stb.)
jún. 16. 01:52
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Ja hát igen a harmadik hely az még simán meglehet,kérdés hogy a skótokat megelőzni és úgy kiesni mennyire lenne szépségtapasz, összesített rangsorban nem lennénk sokkal előrébb azzal sem. Ha még ellenünk sikerülne nyerni, azt mondom az úgy-ahogy kármentés, de előbb még a német meccs jön, ahol egy óriási pofon is simán benne van, azután meg lehet már nem fog osztani-szorozni mit játszunk egy másik eléggé harmatos csapattal.
jún. 16. 01:52
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

A fogadóirodák eleve ezt jósolták, hogy Svájctól és Németországtól is kikapunk. Nekem már akkor furcsa volt, hogy svájc ellen a magyar győzelemre közel 4es szorzó volt, amit nem indokolt a két csapat közelmúltbeli formája, selejtezős teljesítménye és világranglista helyezése sem.

Akkor is azt mondtam valamit tudnak a fogadóirodák, amit mi még nem. Most ott tartunk hogy a skótok elleni meccsen is emelkedik az odds a magyarokra. Látszik is hogy szét vannak csúszva, az írek és és a svájciak ellen is olyan gólokat kaptak, mint akik elfelejtettek védekezni, pedig korábban a kőkemény védekezés volt a védjegyük. Lehet hogy megfáradt már ez a brigád, Lang és Szalai alig játszottak a klubcsapataikban, utóbbin látszik is hogy nagyon rozsdás, Orbán és Gulácsi sérült volt a szezon jó részében, Fiola is sokat volt sérült és ő is már 34 éves, Nagy Ádám pályafutása zátonyra futott, olasz másodosztályban ragadt, Kleinheislert se erőltetném már, ő is egyre gyengébb. Kellene már egy kis vérfrissítés, mert úgy látszik a Rossi által 5-6 éve összerakott mag kezd elfáradni, az egyetlen üde színfolt akit sikerült mostanában beépíteni és jól, motiváltan játszik az Varga Barnabás, illetve Dibusz is jól védett amikor végre megkapta a lehetőséget első számú kapusként. A többieken azt látom, hogy ki vannak égve, ez már a litvánok és bolgárok elleni EB selejtezőkön is látszott, amikor váratlanul 2-2 gólt kaptunk, illetve Montenegró ellen is gyengék voltunk, Szoboszlai jó játéka volt a mentőöv ezeken a meccseken, de mostanában ő is halovány. Én Rossi helyében, nincs vesztenivaló alapon, elkezdeném többet játszatni Balogh Botondot, Dárdait, Bollát a védelemben, iletve Kerkezt, Schafert továbbra is kezdőként, kell egy kis fiatalos lendület a csapatnak.

jún. 16. 07:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. Rossi maga nyilatkozta az alábbiakat:

„Az első félidőben taktikai nehézséget okozott a játékosoknak, hogy Svájc 3-4-3 helyett 3-5-2-es szisztémában futballozott, mert így Aebischer túl szabadon játszott, a rivális a széleket is jobban tudta kihasználni, erre pedig nem tudtunk megfelelően reagálni, hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz”

Már ne haragudjon meg senki, de mit keres Eb-n egy olyan csapat, aki nem látja mi az ellenfél felállása és fogalma sincsen róla hogyan reagáljon rá?! Komolyan Rossinak kell megmondania a kispadról, hogy mit csináljanak, mert azt sem tudják mi történik körülöttük m?

[link]

jún. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!